Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ağacın altında armudun düşmesini beklememelisiniz. Onun atacağı başka adım kalmadı, belli ki top sizde. Bu konularda cesaretsiz biri değilsiniz. Deneyimsiz kişiler tarafından yönlendiriliyor olabilirsiniz.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek düzeydesiniz. Yakında umutlarınızı arttıracak yepyeni gelişmeler söz konusu.

Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekecek. Önce bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en akılcı yol olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, irade kullanılanın getirileri birbirinden çok farklı olacak. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, toplum içinde,hayatınızda ve özel yaşantınızda duygusal düşünmek yerine, sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Başkaları sizden çok şey bekler, siz de aynı şekilde onlardan. Önemli olan hem dışarıda hem aile içindeki düzeni dengede tutmaktır. Şartlar zorlayıcı olsa da, duygusal düşünüp tepkide bulunmak yerine meseleye bilinçli bakmak vaktidir. Bu yanlış bir karar almaktan sizi korur. Bu dolunay, iş-ev arasındaki dengenin önemini vurguluyor. Ailenize karşı sorumluluklarınız, en azhayatınız kadar önemlidir. İş hayatındaki başarıya endeksli yaşamak sadece o alanda güvenceyi önemsemek, evinizi ihmal edeceksiniz anlamına gelmez. İnandığınız bir yola, davaya, işe, projeye cesaretle yürüyün. Başarısız olacağım diye düşünmeyin. Sorumluluk almaktan korkmayın. İki ayrı alanda da zorlanacaksınız ama bunu başardığınızda kendinizle gurur duyacaksınız. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle ilgili sorunlarda yapıcı olmaya çalışacaksın. İlk adımı atmak için girişimlere başlayabilirsin.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda ve aşk hayatınızda bazı sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu zor günleri sağduyu ile çok rahat atlatabilirsiniz. Güven duygusu çok önemli bir duygudur. O yüzden arkadaşlıklarınızı önce bu temeller üzerine oturtmayı öğrenmelisiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda gelişmeler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için farkındalığınızı arttırmalısınız. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Duygusal olarak sıkışmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konular sizi yorabilir. Olgunlaşmaya başlayan işlerinizde sabırlı davranmalısınız.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir dolunay gerçekleşiyor ve bu dolunayhayatınız ve kariyerinizle, görev ve sorumluluk alanınızla ilgili farkındalıkları beraberinde getirebilir. Bazı kararlar alabilirsiniz ancak adım konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çeşitli fırsatlarınız var. Aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeyi sağlayın. Duygusal güvensizliklerinizle baş etmenin yollarını bulun.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay kariyerinizde bu yıl çok parlayacağınızı anlatıyor. Terfi etmek ya dadeğiştirmek için cesaretiniz artar. Bugün yöneticilerinizle konuşmak için uygundur. Size empati ve sevgiyle yaklaşırlar. Aranızdaki anlayışı güçlendirirsiniz. Annenizle ilgili konularda önem kazanabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşantınıza farklı boyutlar getirmek istediğiniz bir dönemdesiniz. Duygularınızın yoğunluğu sizi rahatsız edebilir. Ancak, arzularınız giderek artacak. Tabii bu durum üzerinizde gerilim yaratabilir. Sevdiğinize karşı biraz daha sakin ve hoşgörülü davranmanız gerekiyor.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>