Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, ilişkinizde oluşabilecek yanlış anlamalara karşı hazırlıklı olmalı ve önüne geçmelisiniz. Açık davranabildiğiniz takdirde hoş bir gün olabilir.

Ay dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılar gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün. İşinizde yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Bugün kendiniz veya sevdikleriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Kafanızda çok sayıda plan olabilir. Yalnız, pratik hayata geçirmeniz çok rahat olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözülmesi gerekli olan birtakım problemleri, anlaşılır nedenlerle ileriye ertelemeniz, önümüzdeki günleri sorunlu yaşamanıza neden olabilir. Yakın çevrenizde, kimi coşkularınızı paylaşmayı isteyen birinin farkında değil gibisiniz. Bununla ilgili gizli sitemler alabilirsiniz. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyeceksiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 17:49 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenilir ve çok yardımsever biri olmanıza rağmen son zamanlarda oldukça agresif davranıyorsunuz. Mutluluk istiyor fakat bunu yaratabilmek ve düzenli hale getirebilmek için ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Herhangi bir konu üzerinde istikrarlı bir çaba gösteremiyorsunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var. Kaçınılmaz olan şeyleri değiştiremezsiniz, en iyisi kabullenip ilerlemeniz. İş hayatınızın önünde duran kişilere izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha fazla mücadele gerektiren uğraşlar içinde olabilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratmak için kararlar alabilirsiniz. Otorite olan kişilerden yardım görebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz taraflarınızı kullanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızın maddi karşılığını almak sizin için önemli olacak. Özel hayatınızda elektrikli durumlar oluşabilir. Geçmişte yaptığınız hatalardan en azından bu sefer uzak durmaya bakın.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işlerinizi planlayabilirsiniz. Düzenli ve kararlı çalışmalar yapabilir, daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözümlemeye başlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız azalmasa bile rahatlayacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli hareket halinde kalabileceğiniz, koşuşturmaca ile geçecek bir gün yaşayabilirsiniz. Bu yoğunluğun sebebi, bir süredir ihmal ettiğiniz veya ertelediğiniz işlerin birikmiş olması olabilir. Bu işleri yetiştirmeye çalışırken acele etmemeli, bazı noktaları gözardı etmemeye özen gösterin.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>