Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:58 Ay-Mars görünümü, çevre ilişkileri, girişim, aşk hayatımız, eğitim yaşamımız,yapma becerikliliğimiz, çocuklarımızla ilişkimiz gibi geniş bir alanda kendimizle yüzleşmemizi sağlıyor. Şu sıralar Mars burcunuz üzerinde ilerlediği için, yenilikte bulunma, baskılardan kurtulma, kendinize bir yön çizme arzunuz bir hayli yüksek. Kimseye göre değil, kendi arzularınıza göre bir dünya özleminiz var. Birileri şöyle düşünürmüş, bunu dermiş kafaya takmak niyetinde değilsiniz. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, özgürce hareket etmemizi, sosyal hayatla birebir iletişimde bulunarak keyiflenmemizi sağlıyor. İnsan bu saatlerde keyiflenmek, yeni insanlarla tanışmak, yazışmak, konuşmak istiyor. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu,girişimleri veya görüşmelerde arzu ettiğiniz verimli sonuçlara ulaşmak, hakikaten istediğiniz şekilde ilerlemek anlamında mutlaka sabırlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Bazen olanaklar pek elverişli değildir veya sizin arzu ettiğiniz gibi olmayabilir. Ancak bu pes etmek anlamına gelmemelidir. İdeallerimiz varsa, bunlar için mücadele etmek durumundayız. Ancak iş-ilişki-maddi konularda fazla hayalci düşünmenin de yanlış olacağını göstermektedir. Yetenekleriniz, bilgi ve tecrübenizin ölçüsünü gerçekçi bir şekilde tespit edelim. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki ya da sevdiğin insana karşı sahiplenici tavırlarına karşı beklenmedik tepkiler görebilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde fazla verici olduğunuz ve karşılık göremediğiniz konulardaki sorunlarınızı büyütmemelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Iletişim açısından dikkat çekici olabilecek bu güne bolca görüşme, kısa yolculuk ve ziyaretler damga vurabilir. Kendinizi renkli ve canlı şekilde ifade edebilir, sözlerinizle cezbedici, ikna edici olabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenize umut dağıtabilirsiniz. Parasal konuşmalar gündeme gelebilir. Kararsızlığı yakın çevrenizin desteğiyle aşacaksınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, sizi bir öfke bombası haline dönüştürebilir. Son derece dikkatli diyaloglar kurmaya özen gösterin. Kariyer hayatınızda bir gövde gösterisine maruz kalabilirsiniz. İçinizde biriken yüksek enerjiyi açığa çıkarmak için, ayağı yere basan güçlü kararlar vermelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>