Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Kimseye danışmadığınız konularda ilerde büyük yalnızlıklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreçte hem hedeflerimizi hem sosyal ilişkilerimizi hem de maddi konuları önemle gözden geçiriyoruz. Hani yaş tahtaya ayak basma derler ya, evet zaten pek basılması da mümkün değil. Ancak Mars-Aslan geçişlerinde enerji bir hayli yükselir. Bu enerjinin yönlendirildiği alan ve işler tabii ki çok önemli. Para kazanmak amaçlı girişimlerde bulunabiliriz. Bir adım atılacaksa bunun yarar-zarar hesabını yapmak lazım. Girişimlerin özünde, kendini gösterme hevesi yoğun. Bizi takdir etmeleri, alkışlamaları, sunduğumuz her ne ise ona hayranlık duymaları, onaylamaları bizim için kıymetli oluyor. Ev kadınıyız diyelim. Evde bir şeyler yapmak, bunları çevremize göstermek arzumuz yoğun. İşimizde gelişmek istiyoruz. Kimsenin de öyle bizi sıkboğaz etmesine izin vermiyoruz bu dönemde. Hayatın bize jest yapmasını bekliyoruz. İlişkilerimizde ateşliyiz, aşkı arıyoruz veya aşkımızı doyasıya yaşamaktan yanayız. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Gökyüzü, ilişkilerini güçlendiriyor.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlık ilişkileriniz veya küslükler gündeme gelebilir.Yaşanılan maddi streslerinizi yakın çevreniz veya kardeşlerinizle çözmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde eğitsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birçok konuya birden odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelebilir.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yalan... Duygusal yapınız olumsuzluklardan etkileniyor ve her şeyin altında bir hata arıyorsunuz. Dengenizi sarsmak için bugün elinizden geleni yapıyorsunuz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesiyle birlikte arkadaşlık ilişkileriniz sizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Sosyal çevrenizde ortaya çıkabilecek sürtüşme, tartışma ve problemlere her zamankinden daha çok dikkat etmelisiniz. Dernek ve vakıf işleriyle uğraşıyorsanız bu dönemde çok daha faal olabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında kırgınlıklara dikkat etmelisiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupsal işlerde isteğiniz ve şevkiniz çok yüksek olacak. Bu sayede çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yönetme arzunuzun arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meşaleyi elinde tutarak hep ileri koşmayı seven mücadele ruhunu anlatan Mars, 5 Eylül tarihine kadar sizin sosyal ilişkilerinize canlandırıyor. Gruplar ve arkadaşlıklar arasında bugünden itibaren her gün bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Gururlu, cömert ruhlu, atletik yapılı bir hayatınızın odak noktası haline gelebilir. Doludizgin aşklara hazırlıklı olun.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>