Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 03:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü gelişen durumların bir hayli bizi etkilediğini gösteriyor. Mücadele hırsımız, bunca engele rağmen fazlasıyla yüksek. Gelişmeleri dikkatli takip edeceğiz. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman dilimi içinde, etrafınızdaki bazı aksaklıklar gözünüze kolaylıkla çarpar. Sizi sinirlendiren bir durum varsa bunu mutlaka halletmeliyim diye düşünebilirsiniz. Ancak boşluk etkisi altında olduğumuz için sakin olmakta yarar var. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü, hem sağlığınız konusunda hassas hem dehayatınızla ilgili meselelerde birkaç gün süreyle, fazla duyarlı davranabilirsiniz. İnsanlara elinizden geldiğince destek gösterdiğiniz halde bazılarının sizi anlamakta inat ettiklerini düşünürsünüz. Bazılarınız bu etki altında, sizi fiziksel ve ruhsal olarak etkileyenveya özel yaşam şeklinizi gözden geçirerek, biraz daha kendinize dikkat etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şöyle etrafınıza baktığınızda herkesin sadece kendini düşündüğünü ve sizin ihtiyacınız olduğunda hiç kimsenin yanınızda olmadığını anladığınızda gerginleşebilirsiniz. Hatta bu konuda sinirli sinirli konuşabilirsiniz. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay, mesleki konularda eskiyle alakalı meselelerin halledilmesi gerekebilir. Etrafınızda bulunan insanlar, sorumluluklarınızı size hatırlatabilir veya günlük hayatın içindeki her şey sizi belirli bir yönde hareket etmeniz için zorlayabilirler. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Var olan koşullarını değiştirmekte kararlısın. Bugün eski projelerini yeniden hayata geçirmek istiyorsun.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli bir oluşum içerisine girebilirsiniz.Sakarlıklara ve hızlı hareketlere karşı temkinli olun. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşınızla yaptığınız bir işten emeğinizin karşılığını alamamış olabilirsiniz. Bir sonraki planlamanızdaki stratejiye saklayın enerjinizi.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanınızda özellikle de ortaklaşa işlerinizde partnerinizle anlaşmanız bugün kolay olmayacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla ego savaşlarına girmekten kaçının. İlişkinizde bazı bozulmalar oluşabilir ve bu durum sizi çok üzebilir.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Meşaleyi elinde tutarak hep ileri koşmayı seven mücadele ruhunu anlatan Mars, 5 Eylül tarihine kadar sizin sosyal ilişkilerinize canlandırıyor. Gruplar ve arkadaşlıklar arasında bugünden itibaren her gün bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Gururlu, cömert ruhlu, atletik yapılı bir hayatınızın odak noktası haline gelebilir. Doludizgin aşklara hazırlıklı olun.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>