Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi kaptırdığınız kadar, akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir boyutta ve mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz.

İş konularındaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor. Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz.

Bu konudaki denetçi özelliğiniz bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Gönül ilişkiniz de bunun dışında değil. Para idaresinde kendinize tam yetki vermişsiniz. Ama bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz.

Özellikle bazı sorunların hiç de yüzeysel olmadığını gecikmeli olarak fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız adımları engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar duygularınız hareketli ve değişken. Fakat ilişkilerinizin bundan olumlu etkilenmesi yönünde çabalar içine gireceksiniz. Topluluklar içinde ikilemde kaldığınız konular, bugünlerde öz eleştirel yaklaşımlarınızla belirginleşebilir. Buna açık ve niyetli olduğunuzun hissedilmesi, birtakım insanların daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyredecek Güneş, başta sosyal hayatınız olmak üzere hedeflerinizi gözden geçirme anlamında etkilidir. Sıcakkanlı, özgüven dolu, güçlü ve enerjik çocukları gibi çevrenizle kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bu dönemde gerek arkadaşlarınızla gerekse yeni tanışacağınız kişilerle ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Liderlik gücünüz, duruşunuz, güzelliğiniz veya karizmanız sizi başkalarından ayıran en önemli özelliklerinizdir. Bu süreç bir çoğumuz için tatile denk geldiği için yaz aşklarının göstergesidir. Ancak bir tavsiyem olacak, Ben her şeyi biliyorum, benim dediğim doğrudur şeklinde düşünmeyelim. Başkalarının görüşlerine de başvuralım. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası yarım kalan işlerimize ağırlık verebiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırabiliriz. Planlarımızı gözden geçirebiliriz. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önceki arkadaşlarınla karşılaşabilirsin. Eski ilişkin hakkında konuşmalar kulağına gelebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda tutkularınızın çok fazla sizleri yorabileceği bir gün.Sizi kısıtlayan aşk hikayelerine karşı önemli adımlar atabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün sorumluluklarınız ve ailenizle ilgili işlerle daha çok uğraşabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal açıdan kendinizi renkli ve canlı ortamlarda bulabilir yine benzer şekilde renkli insanlar tanışabilirsiniz. Düşüncelerinizle, görüşlerinizle dikkat çekici bir görünüm sergileyebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar, yeni planları devreye sokabilir. İş ilişkileriniz, sosyal ortamlarda size güzel ve önemli kapılar aralayacak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün annenizin geçmişe takılı kalan aile meseleleriyle ilgili sıkıntılarını çözmek için vakit ayırmalısınız. Aksi takdirde yakın akrabalarla alakalı bir sorun krize dönüşebilir. Sizin güçlü adalet duygunuz herkesin öfkeli tutumunu yatıştırmaya yarayacaktır. İş hayatınızda alıngan tavırlı yöneticilerden uzak durun. Siz de kimseyle duygusal diyaloglara girmeyin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 06' 37" R
Ay
Oğlak
07° 04' 48"
Merkür
Koç
16° 27' 10"
Venüs
Koç
29° 19' 54"
Mars
Balık
28° 40' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 30"
Satürn
Balık
16° 27' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 56"
Lilith
Başak
23° 11' 15"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>