Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz adına sorun yaşamaktan vazgeçmelisiniz. Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz, ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir.

Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için, bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkına varamıyor olabilir. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var.

Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, ama bazılarını erteleyebilirsiniz.

Gece yarısından sonra kendinizi denetlemenizde yarar olacak. Alkolün yan etkilerine karşı kontrolü elde tutmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hareketli, bir o kadar da huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bugün, zamanı durdurmak isteyeceğiniz saatler olabilir. Geçirdiğiniz zor günlerinizde arkadaş canlılığınızın sonuçlarını aldınız. Bu dostluklar size bugünlerde mutlu sürprizler yaşatabilir. Ummadığınız bir kişiden göreceğiniz tuhaf bir davranış, kafanızı biraz karıştırabilir. Buna dikkat etmelisiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 01:23 Ay-Pluto görünümü, ailevi konular başta olmak üzere toplumsal hayatın içinde yaşananları dikkatle gözlem altına almanızı sağlar. Gerek gördüğünüz meseleler üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz. Saat 21:08 Merkür-Neptün görünümü,  yolculuklar yaparak, bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, aktif hareket etmenin, başarıya susamışlığın göstergesi. Sizi şu anda hangi konuda olursa olsun bilginizi, deneyimlerinizi mutlaka ifade etmelisiniz. Bu sizi gereksiz telaşlardan, endişelerden, sağlık açısından zorlayan durumlardan kurtulmanızda destekleyicidir. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal değerlerinizin ön planda olduğu bir gün. Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Amaçlarınız ve hedefleriniz paralel ilerlerken, mesleki başarınızı perçinleyecek yeni olaylar gündeme gelecek ve girişimciliğiniz ön planda olacak.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler duygusal anlamda tepkisel davranışlar içerisinde olabilirler. Dolayısıyla, düşüncelerinizi veya fikirlerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden ifade etmemenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili bilemediğiniz konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız gündeminizi meşgul edebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen gösterin. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçiş... Yaşadıklarınızdan olgunlaşmanız gerektiği fikrine erişen sizler herkese o kadar şefkat, sevgi ve sabır ile yaklaşıyorsunuz ki sizi sevmeyenlerin bile yüreği size ısınıyor.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin hayatındaki gelişmeler sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Bekârsanız, arkadaşlarınız yeni bir ilişki için size fırsatlar sunabilir. Ortaklaşa atılacak adımlar sizi mutlu edebilir.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir arkadaşınızın, dostunuz veya ortağınız veya veya eşinizden göreceğiniz süper bir destek, onlardan gelebilecek harika bir fırsata işaret etmekte. Ya da beklenmedik harika bir iyilikte görebilirsiniz. Bu iyilik size para kazandırabilir veya sizin bir sorununuza çare olabilir.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>