Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız.

Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkınsınız ; bu, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli

Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Sevdiğiniz bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, şu sıralar oldukça hatalı bir yaklaşım.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz. Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay, sosyal ilişkilerin ve kendinizi güçlü şekilde ifade etmenin, bir grup veya topluluk içinde özgüvenli duruşunuzla ilgi uyandırmanın, ışıl ışıl parlamanın göstergesidir. Şimdi birlikte Yeniayın görünümlerine bakalım ve ne gibi etkileri var daha net anlayalım. Ay-Uranüs görünümü,hayatı ve ilişki konularında hassasiyetin göstergesidir. Bu Yeniayda sizin üzerinde durduğunuz en önemli konu bu olabilir. Artık baskıya, tartışmalara, zorlayıcı olan hiçbir şeye tahammülünüz yok. Bu meselelerde işiniz ekmeğiniz ancak huzurunuz hepsinden kıymetli. Naz niyaz çekecek haliniz olmadığından artık yeni hedeflere, yeni bir yaşama, değişime arzu duymaktasınız. Bu değişim için bu Yeniayda net kararlar verebilirsiniz. Duygusal düşünmenize neden olan her şeyi geride bırakıp kendinizi güçlü şekilde ifade edeceğiniz bir iş, ilişkiye adım atabilirsiniz. Ay-Mars kavuşumu size bu anlamda büyük bir destek veriyor. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Aşka önem verirsiniz. Arkadaşlar edinirsiniz. Yeni planlar yaparsınız. Hayatınıza renk katabilecek, heyecan getirecek, enerjinizi yükseltecek her şeye varsınız. Belki son günlerde sıkıldınız. Ancak bu Yeniay sayesinde toparlanıyor, canlanıyorsunuz. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha fazla sosyalleşmek isteyebilir, birden fazla etkinliğe katılma planları yapabilirsin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerle ilgili önemli kararlarınızı sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz.Duygularınızı abartılı bir şekilde sergilemekten kaçınmalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, gelecek beklentilerinizi öne çıkarmakta. Yeni ümitler ve gelişmeler sizi harekete geçirmekte.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniay, sosyal çevre alanlarınızda başlangıçlar getirecek. Görev alacağınız önemli bir organizasyon, davet gibi işler gündeminize gelebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bir ay boyunca Aslan burcundaki seyahati size yarayacak. Sosyal hayatınıza renk gelecek. Ünlü alanında tanınmış kişilerle bugün bir araya gelirsiniz. Bu kişi ya da kişilerin size vereceği destek kendiliğinden şekillenir. Teatral konularla ilgilenmek, toplumun itibar ettiği ortamlarda bulunup zerafetinizi sergilemek için bugünü mutlaka değerlendirin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 37" R
Ay
Oğlak
10° 57' 29"
Merkür
Koç
16° 32' 09"
Venüs
Koç
29° 41' 28"
Mars
Balık
28° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 34"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>