Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık birbirinizi görmeden edemiyorsunuz. Bugün yine birlikte olmak için can atacaksınız. Kendinizi kapılmaktan koruma çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

Hayal kırıklığı yaşamamak için evrenizdeki ilişki sorunlarını iyi gözlemlemeniz gerekiyor. Başarılarınıza biraz sübjektif bakanlar olabilir. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Gerçekleştiği takdirde, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme, kapınızda bekliyor. Aile içindeki para tartışmaları, ciddiye alınmaya değer görünüyor.

Atacağınız adımlara, göstereceğiniz tavırlara dikkat etmeniz gereken bir gün. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanı için uyarıyor sizleri, Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz bir çok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık problemlerine neden olabilir.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 08:40 itibariyle burcunuz üzerinde seyrine başlayan Ay, huzurunuzu yerine getiricidir. Huzurunuzu önemsersiniz.  Denge, uyum ve işbirliği özellikle ilişkilerinizde bir hayli önemsediğiniz noktadır. Duygularınız ve istekleriniz aynı rotada ilerler. Kendinizle çelişmezsiniz. Ne istediğinizi bilirsiniz. Saat 14:58 itibariyle burcunuzda oluşan ilkdördün etkisi altında, sosyal statünüz, ün, itibar, kariyer, işverenleriniz, ailenizle olan ilişkiniz, güvenceniz, geleceğe yönelik hedeflerinizle alakalı konulardaki hassasiyetiniz yüksek olacaktır.  Dikkat çekmek, iyi bir mevki sahibi olmak,  yeteneklerinizi arzu ettiğiniz bir alanda gerçekleştirmek ancak ve ancak girişimci davranmakla,  güçlü ilişkiler kurmakla ve kendinizi dış dünyada ifade edebilmekle mümkündür. Bu durumda yolunuzda sağlam ve emin adımlarla ilerlemeniz için, kendinizi gözden geçirmeniz faydalıdır. Hangi konularda çekimser kaldığınızı, hangi olaylar karşısında kararsızlık duyduğunuzu, hangi ortamlarda kendinizi güçlü hissettiğinizi gerçekçi bir şekilde saptamanız gerekebilir. Tabii ki insan genelde alışkanlıklarının esiridir. Hayat ne kadar üstüne gelirse gelsin, bildiği alanda görev almak, bildiği hayatı sürdürmek ister. Kendi güvenliğini, geleceğini, sevdiklerini koruma dürtüsü veya aile, otorite baskısı eğer dış dünyada gelişiminin önünde engel oluşturuyorsa durum vahim demektir. İşte bugünkü enerjiniz, böylesi engeller karşısında yapılması gereken düzenlemelerin işareti olup, cesaretle hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. 24 Haziran (saat 16:33)-9 Ağustos (saat 02:32) tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, kazanç evinizin de yöneticisi olduğu için, kariyer hayatında başarılı olmanın ardında, güvence olgusu da bir hayli önem taşır. Bu yüzden de hırsla çalışmanız, yükselmeniz gerektiğini düşünürsünüz. Bir çok işe yönelirsiniz ancak önünüze engeller çıkar. Bunları aşabilmek için, öncelikle kendinize güvenmeniz lazımdır. Neden bu böyle değil de, şöyle diye hayıflanmak, alınganlık, öfke gibi olumsuz duygulardan uzak durmakta yarar var. Bunların tümü enerjinizi boş yere tüketir. İşlerinizi bitirmekte zorlanırsınız.  Böyle durumlar yüzünden vakit kaybetmeyelim. Tabii ki kazanmak için çalışıyoruz, ekmeğimizi kazanmak için mücadele veriyoruz. O zaman gelin, ciddi bir şekilde işlerimizi odaklanalım, gereksiz meselelerle vakit kaybetmeyelim. Umduğunuzdan çok daha güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal değerlerinizin ön planda olduğu bir gün. Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Amaçlarınız ve hedefleriniz paralel ilerlerken, mesleki başarınızı perçinleyecek yeni olaylar gündeme gelecek ve girişimciliğiniz ön planda olacak.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin iniş çıkışlı karakterleri, ayın son haftasında, gergin diyalogları ya da mücadele ortamlarını gündeme taşıyabilir. Uyum sağlamanın veya ortak zeminde buluşmanın zor olacağı ya da birkaç gün için çözülmüş gibi görünen sorunların aslında uzun soluklu olduğunun farkına varabileceğiniz günlerde olabilirsiniz. Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizle ilgili yeni niyetler ortaya koyabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar olabilir. İlişkiler ön plana çıkabilir. Ailedeki hassas konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konularda daha fazla büyümek isteyebilirsiniz. Bunun için uygun koşullar yakalayabileceksiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel fırsatlar var önünüzde. Zekanızı kullanarak bu fırsatları değerlendirmeye çalışın. Yatırım yapma düşüncesi içindesiniz. Kabul etmek istemiyorsunuz ancak yatırım için uygun bir dönem değil.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren eşiniz, partneriniz ve sevdiğiniz insanlardan sizi çok mutlu edecek muazzam güzel haberler, teklif ve davetler alabilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, keyifli etkinliklerde yer alabileceğiniz bir enerji sözkonusu.

24 Haziran 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, eğitim, seyahat, ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara ve gerçekçi olmayan söylemlere açık olacaksınız. İş alanlarınızda her şeye bu kadar çok anlam yüklememeye çalışın.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla , partnerinizle veya ortağınızda planlanmamış bir seyahat durumu söz konusu olabilir. Kendinizi sahip olduğunuz sosyal çevre veya arkadaşlar konusunda çok şanslı hissedebileceksiniz. Yeni bir eğitime başlamak içinde harikadır, özellikle yabancı dil eğitimine. Çünkü hızla öğrenirsiniz. Normalde zorlanarak öğrendiğiniz bir konuyu çok hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

24 Haziran 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>