Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık birbirinizi görmeden edemiyorsunuz. Bugün yine birlikte olmak için can atacaksınız. Kendinizi kapılmaktan koruma çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor.

Hayal kırıklığı yaşamamak için evrenizdeki ilişki sorunlarını iyi gözlemlemeniz gerekiyor. Başarılarınıza biraz sübjektif bakanlar olabilir. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz.

Gerçekleştiği takdirde, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme, kapınızda bekliyor. Aile içindeki para tartışmaları, ciddiye alınmaya değer görünüyor.

Atacağınız adımlara, göstereceğiniz tavırlara dikkat etmeniz gereken bir gün. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkinizi de tanıyanlar gerginliğinizin nedeni olarak birinci dereceden arkadaşınızı sorumlu görüyorlar. Bu değerlendirmeden duyduğunuz hüzün, dostluk duygularınızın henüz sağlıklı olduğunu gösteriyor. Sessiz kalmaya kararlı olduğunuz bir konuda tartışmayı başlatan siz olacaksınız. Kendinizi haklı görmeniz için elinizde yeterince veri var.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, hayatın güzellikleri, aşk, çocuk, paylaşımlar, özgürlük, bilgilenmek gibi geniş bir alanda sizleri rahatlatan bir enerjidir. Fikirlerinizi başkalarına zekice ifade edebilir, dünya görüşünüze göre bir duruş sergileyebilirsiniz. Saat 17:26 Ay-Mars görünümü, farklı  bir şeyleryaşamak isterken, şartların sizi zorlaması anlamı taşıyor. Stres altında kalmamıza sebep olur. -Neden böyle durumlar içindeyim diye düşünürsünüz. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında etkili olacak Ay-boşluk hali, keyifsizliğe neden olabilir.  Partnerin  çelişkili halleri sizi çileden çıkarabilir. Sakin olmak, olayları kendi akışı içinde değerlendirmek çok daha olumludur. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde kişisel cazibenizden etkilenen bir çok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Geçici duygular yüzündenşartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. İsteklerinizde artıştan dolayı, kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranacaksınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmeye çalışmalı, endişelerinizi sizi farklı şekilde yönlendiren kişilerle paylaşmalısınız. Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize daha yumuşak yaklaşmanız bazı sorunların üstesinden gelinmesine yardım edebilir. Diğerlerinin bir şeyler yapmasını beklemeniz gerekmiyor, siz bir adım atın devamı gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlama fırsatınız olacak. İkili ilişkilerinizde tepkisel olabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir kişiyle uzayıp giden bir inatlaşmanız var. Üstünlük kurma çabası göstermek yerine o insana karşı tepkisiz kalmanız sizi başarıya taşıyacaktır.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para konularında her şey istediğiniz gibi giderken, Venüs gezegeninin olumsuz açıları sevgideki işleri biraz zora sokabilir. Eşinizle uzlaşmanız ortada bir neden olmaksızın bir hayli zorlaşabilir. Siz de o da gereksiz alınganlıklar yüzünden dargınlık içeren günler geçirebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinize vehayatınıza yönelik oluşumlarda kendinizi rahatlıkla göstereceğiniz bir dönem içindesiniz. Bugün planlı davranırsanız birçok işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız.Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Psikoterapi veya her türlü bilinçaltı ve psişik terapiler için uygun etkiler altında bulunuyorsunuz. Kişisel gelişiminize odaklanmanız için çok uygun bir zamandasınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>