Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı biliyorsunuz. Ama bunun son günlerde fazlaca tartışılır hale gelmesi, sizin de kendinize bazı sorular yöneltmenizi ve bazı tedbirler almanızı gerektirebilir. Çevrenizin dikkatinizi çekmek istediği şey, belki de önemlidir.

Bazı konularda hissettiğiniz yalnızlık duygusu kalıcı değil. Bazı arkadaşlarınızı aşırı edilgen bulmanız, kırıcı tartışmaları getirebilir. Daha özenli yaklaşımlarla bir şeyleri düzeltebilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz alışverişler biraz daha zamanı gerektiriyor. Uygun koşullarını oluşturmaya çalıştığınız düşünceler, sürpriz gelişmelerle daha masrafsız hale gelebilir.

Meraklı olduğunuz konuları toparlamanızda fayda var. Bu sıralar ilgi alanlarınız çeşitlilikler sergiliyor. Bunların özellikle birinde göstereceğiniz aşırılıklar, sonradan pişmanlıklar doğurabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konudaki aşırı ısrarcı davranışlarınızın altında karakter özellikleriniz değil, bugünlerde çok arzuladığınız bir şey var. Elde edebilmeniz, ödemeyi göze alabileceğiniz bazı bedellere bağlı. Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yaşayacağınız bir olay sizi biraz sarsacak. Bugün anlamlı ziyaretler bazı kapıları açabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 05:13 Ay-Merkür kavuşumu, başkalarıyla ortaklaşa olan maddi ve manevi tüm işlerin gözden geçirilmesi ve de kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenin önemini vurguluyor. Saat 14:14 Ay-Neptün görünümü, iletişiminizi güçlendirici, güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızı sağlayıcıdır. Bizim olana sahip çıkacağız. Saat 22:09-25 Mayıs saat 15:16 arasında Ay boşluktadır. Yenilik anlamındaki uygulamalardan kaçınmak, ani kararlardan uzak durmak, mantıklı bir şekilde düşünmek gerekir. Öfkeli olduğunuz konularda, iç sesinizi dinlemeniz halinde, farklı çıkış noktaları bulmanız kolay olduğu gibi, rahatlamanız da mümkündür. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılaşacağın insanlar seni belli konularda düşünmeye itebilir. Yine kıskançlık konuları ön plana çıkabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki belirsizlik sizleri farklı bir düşünce yaklaşımlarına itebilir. Tamam ya da devam kararını almak zor olabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. İlerleyen zamanlarda keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve harekete geçmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Fikirlerinizi ortaya koymadan önce uzun süre düşünmüş olabilirsiniz. Hatta daha önce söylemek isteyip de söyleyemediğiniz her ne var ise şimdi çok güzel bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendisini yenilemek ve değiştirmek isteyenler için uygun fırsatların çıktığı bir dönem.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin güçlü olması olayları, davranışları öngörme, tahmin etme duygusu yaratabilir. Bu avantajınızı kullanmalısınız, zira ilişkilerde güç oyunlarının, sert dengelerin ve sürtüşmelerin ortaya çıkabileceği bir gün olabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa harcamalar ve karar verilmiş alışverişlerinizle vaktinizi geçirebilirsiniz. Kaybettiğiniz bir eşya için harekete geçecek ve büyük ihtimalle bulacaksınız. Gezmek isteğiniz yüksek olacak.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınızdakilerin abartılı isteklerini kontrol ettiğiniz sürece gün içinde empatik davranmak çok işinize yarar. Annenizi ilgilendiren gelir kaynaklarıyla ilgilenebilir, kendisine destek olursunuz. Kardeşler, yakın akrabalarla ilgili hukuksal konular hakkında süreci takip etmek size düşecektir. Bu yoğun tempo içinde bir de çalışanlarınızın görevlerini üstlenmeyin. Aşka, güzelliklere ve cinsel zevklere de zaman ayırmak yaşamın doğal akışı olmalıdır.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve hiç beklemediğiniz bir hız alacak.

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 08" R
Ay
Balık
09° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 20"
Venüs
Boğa
04° 55' 38"
Mars
Koç
02° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 09"
Satürn
Balık
16° 51' 03"
Uranüs
Boğa
22° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 14"
Lilith
Başak
23° 41' 29"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>