Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunsuz geçen birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir ve bu tatsız gelişmeler kısa bir süre sizi mutsuz edebilir. Alışık olmadığınız için küçük sorunları bile size büyükmüş gibi geliyor.

Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yeni ortamlara ihtiyacınız olduğunu fark ediyorsunuz. Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz.

Yeni yaptığınız pahalı bir alışverişten şimdi hafif bir pişmanlık duyuyorsunuz. Değiştirmeyi isteyebilirsiniz. Onun yerini tutabilecek daha uygun fiyatta satın alabileceğiniz alternatifler var.

Soğukkanlılığınız bir yakınınızın sorununu çözmede çok işinize yarayabilir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemek bile ona fayda sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde sizi dikkatle izleyenler var. Sizin yeteneklerinizin farkındalar ve yeteneklerinizden yararlanmak için bazı planlar yapıyorlar. Yakında sürpriz olarak göreceğiniz bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji, aile, partneriniz, sevdiklerinizle bir arada hoşça vakit geçirmenizi sağlar. Daha önce gittiğiniz bir yere tekrar gidebilirsiniz. Kısa bir yolculuk için yeni bir karar verebilirsiniz. Geçmiş bir mesele hakkında doğru bir karar verebilirsiniz. Saat 07:10  Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer sorunlar varsa sakin olmakta yarar var. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünümü, sosyal paylaşımları güçlendiriyor. Arkadaşlarımızla bir arada olmak isteyeceğiz. Ayrıca özel yakınlaşmaların da göstergesi olarak sizleri canlandırıcıdır. İlişkide paylaşım ve denge bu saatlerde gayet kuvvetlidir. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin iniş çıkışlı karakterleri, ayın son haftasında, gergin diyalogları ya da mücadele ortamlarını gündeme taşıyabilir. Uyum sağlamanın veya ortak zeminde buluşmanın zor olacağı ya da birkaç gün için çözülmüş gibi görünen sorunların aslında uzun soluklu olduğunun farkına varabileceğiniz günlerde olabilirsiniz. Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Kişisel niyetlerinizi rahatça ortaya koyabilirsiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklara dikkat edin. Ticari konular gündeme gelebilir. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle planlar yapmak size iyi gelecektir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜZENLİ kullandığınız bir ilaç varsa aksatmamaya özen gösterin. Araç kullanan Teraziler odaklanamama sorunu yaşayabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinzii sportif faaliyetler ve eğitime yönlendirebilir, eşiniz, partneriniz ve sevdiğiniz insanlardan sizi çok mutlu edecek muazzam güzel haberler, teklif ve davetler alabilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, keyifli etkinliklerde yer alabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve değişik tepkiler verebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10. kariyer veevinizde hareket edecek olan Mars, mücadele edeceğiniz alanların bu olduğuna işaret ediyor. Evet sizlerive kariyerinize ilişkin konularda istediklerinizi elde etmeniz için extra enerji ve efor sarf etmeniz gerekecek. Yalnız yöneticileriniz ile bu süreçte aranızda gerginlikler oluşabilir, bazı sözleri yemeniz, yutmanız gerekebilir. Yapılan işlerle ilgili stres yaratıcı durumlar ortaya çıkabilir, kendinizi bu konularda savaşçı gibi hissedebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>