Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin, birçok adım attığı, ama sizin bunları görmediğiniz görüşünde haklılık payı olabilir. Yeniden sıcak ilişkiler için ilk adımı bu kez de sizin atmanızı bekliyor olabilir.

Haftanın ilk günü çıkacağınızyolculuğu, mesleki anlamda ufkunuzu genişletecek. İş arkadaşınızla kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor.

Bu günlerde uzak bir yere topluca para gönderebilirsiniz. Bu, biraz yatırım içerikli bir para olabilir. Paranın idaresindeki yetenekleriniz size ciddi para sorunları yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde çok ısrarcı biriyle sorun yaşayacaksınız. Ettiğiniz vaatlerin bazılarını not etmeniz gerekebilir. Özellikle bu konuda hassas, kolay unutmayan kişilere karşı titiz olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir insansınız. Yine ilgi duyduğunuz sosyal bir faaliyetin içine girmek niyetindesiniz. Böylece hayatınızın biraz da olsa monotonluktan kurtulacağını düşünüyorsunuz. Bazı beklentilerinizi biraz ertelemeniz gerekebilir. Sübjektif yaklaşıp yanlış yorumlar yaptığınız bir mesele, şu günlerde sizi sevindirip kendinize kızgınlık duymanıza neden olabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Çarşamba gününe başlıyoruz. Zihin sürekli olarak içinde bulunduğu durumu, maddi konulardaki güvenliğini, geleceğini sorgulama gereği duyabilir. Ancak bu saatlerde verilecek bir karar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Sakin ve kendi akışı içinde durumları ele almak yararlıdır. Saat 06:57 Merkür-Satürn kavuşumunda, bugüne dek edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı, çevrenizdeki insanları gözden geçireceksiniz. Şöyle bir baktığınızda bir çok şey size eskisi gibi tat vermiyor olabilir. Sanki bir şeyler değişiyor gibidir.  Bazen etrafınızdaki insanları yetersiz bulursunuz kimi zaman da sizi anlamadıklarını düşünürsünüz. Bütün bunlar abartılı bir bakış açısının da sonucu olabilir. Daha geniş bir çevre, daha az sorumluluk, daha çok kendi istediğiniz gibi yaşamayı düşlersiniz. Ancak bunun için çok iyi düşünmeniz ve hedefinizi doğru belirlemeniz gerekir. Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünümü, söylediklerinizle uyguladıklarınız arasındaki çelişkiyi işaret ediyor. Özellikle mesleki konularda doğru bir karar vermek için, bizzat işin mutfağında olmanız gerekiyor. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü, düşünceleri sizinle aynı doğrultuda olan kişilerle konuşmaktan, paylaşımda bulunmaktan  zevk alırsınız.  Fikirlerinizi öne sürersiniz, onlar da kendi görüşlerinden bahsederler. Ortaklaşa bir şeyleri kotarmaya çalışırsınız. Saat 19:16 Ay-İkizler burcu etkinliği, istediklerimizi elde etmek arzumuz fazlasıyla ön planda olacaktır. Bize kimsenin, hiç bir olayın duvar örmesini istemiyoruz. Meraklılığımız her türlü konuda bilgi sahibi olmak için bizi itekliyor gibi. Yurtdışı ve  yurtiçi haberleşme, internet üzerinden bilgilenmek, yazışmalarda bulunmak, kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek iki gün boyunca epeyce etkili olacaktır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,  

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar ikna yeteneğiniz çok yüksek. Tezlerinizde eksikler olsa bile, bunu kimse fark etmeyebilir. İkili ilişkilerinizde bazı kişilerin talepleri ya da sizi içerisine çekmeye çalıştıkları sorunları rahatsızlık yaratabilir. Mümkünse bu tür diyaloglara girmemenizde fayda var. Bugünlerde, hayatı hafife almakta zorlanabilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin sizin bazı işler için en uygun kişi ya da en uygun aday olduğunuzu veya ilişkilerinizde en verici katılımcı olduğunuzu anlamalarını veya anons etmelerini beklemeniz zaman kaybı olabilir. İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Hareketlilik kazanacaksınız.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin dürüstlüğüne ve gücüne inanmak istemenize rağmen içinizde kuşkular var. Tedbirli olmak adına ilişkinize zarar veriyorsunuz.... 

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili sorumluluklarla uğraşmak size düşebilir. Çevrenizin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu bir dönemdesiniz. Bir yandan daalanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailevi konularda gerginliklere, anne ile ilgili problemlere, ev sahibinizle ilgili sıkıntılı durumlara işaret etmekte. Ev içinde değişiklikler yapmak, taşınmak, mülk alıp-satmak için pekte uygun bir hafta değil. Keza ev içinde tadilatlar içinde. Evden çıkarken her şeyi söndürdüğünüze emin olarak, son kontrolleri yaparak çıkın.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>