Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir süredir ilişkinizden çok şeyler beklemiyor, küçük mutluluklarla yetiniyorsunuz. Böyle sürdürmeye de kararlı görünüyorsunuz. Bir süre sonra size yeten şeyler ona yetmeyebilir. Dikkatli olmalısınız.

Pratik zekanız ve saygınlığınız nedeniyle sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumunuzun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Beklediğiniz bir para haberi, sizin umduğunuz kadar olumlu gelmeyecek gibi görünüyor. Ama yine de sonuç olarak kazanmadığınız bir paraya sahip olacaksınız.

Önceden kendinizi kurarak gittiğiniz bir görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir. Ön yargılı olmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz ve ilişkiniz, sizin dışınızda birçok insanı da nedense fazlaca ilgilendiriyor. Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her şeyi, her yerde, açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz. Yakın dostlarınızdan aldığınız hafta sonu tatili teklifini, yolculuk gözünüzde büyüdüğü için reddedeceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 18:27 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yeni haftamız bu şekilde başlıyor. Gün içinde, partnerinizin tutumu önemli. İlişkide anlayış, paylaşım önemli. Belki de bunu karşımızdaki insanda göremediğimizde tepki gösteriyoruz. Fakat boşluk etkisinde sakin bir şekilde ilerlemek en güzeli. Kaba saba hareketler, bencillikler hoşumuza gitmeyecek. Böyle durumlarda kendimizi düşünürsek kimse kusura bakmasın diye içimizden geçireceğiz. Her şey karşılıklı olmalı dostlarım öyle değil mi? Saat 18:27 Boğa burcunda ilerleyen Ay, ilişkide  güven olgusunu önemli kılıyor. Bu olmazsa olmazımızdır. Kariyer hayatımız, maddi ve manevi anlamdaki durumumuz, yapmayı düşündüğümüz yenilikler veya kalıcı olmasını istediğimiz her meseleyi gayet dikkatli bir şekilde ele alabiliriz. Sırlarımızı kimseyle paylaşmaktan yana değiliz. Cinsel tutkularımız bizi kendine tutsak etmeye çalışsa da, biz elimizden geldiğince kendimizi kontrol etmekten yana düşünebiliriz. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadelerde yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzde çevreniz size güveniyor. İnce nazik ve kibar yapınızı zorlayan ilişkilerden nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarda; en uysal anınız bile olsa, birden hırçınlaşıyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz tarafından sorgulanabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin fikirlerinin ya da bazı konulara yaklaşımlarının doğruluğu, uygunluğu veya mantıklı olup olmadığı hakkında konuşmanız durumunda yorumlarınızı eleştiri olarak algılayabilirler. Bu tip konulara girmemekte fayda var bir iki gün için. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuları daha iyi hale getireceksiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda sorumluluklarınız artabilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz yerlerde olmak size iyi gelecek.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir görmediğiniz ve çok sevdiğiniz biriyle gününüzü geçireceksiniz. Dostlarınız arasında özlenen ve sevilen kişisiniz. Popüler ve şanslısınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla paylaşım içinde olmanız zor görünüyor. Bu hafta bu etkiye dikkat edin. Negatif ve karamsar olmamaya özen gösterin. İş fırsatlarına gerçekçi bir şekilde yaklaşın.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile bu hafta bilgi hataları, iletişim problemleri oluşabilir. Kendinizi ifade etmekte bir parça zorlanabilirsiniz. Dikkat edin, yanlış anlaşılabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>