Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun geçmişte yaşamış olduklarını içinize sindiremiyorsunuz. Onu bir zamanlar sizden daha çok sevmiş olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Oysa şimdi gözü sizden başkasını görmüyor ve bunu da her haliyle belli ediyor.

Çalışma yaşamınızda gerçekleşen huzurda sizin de çok büyük etkiniz var. Bunu size sık sık hatırlatıyorlar ama duymazdan geliyorsunuz. Bu kadar mütevazi olmamanız konusundaki uyarıları dikkate almalısınız.

Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Geliriniz istedikleriniz gerçekleştirmeye yetiyor. Sizin belinizi büken farkında olmadığınız günlük harcamalar. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı bitirebilir.

Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basıyor. Bu olumlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok insan canlısı ve sevecensiniz. Zaman zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor. Çevrenizde sizin bu ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var, siz onları görmezden geliyorsunuz. Sizin ilacınız, tıpkı sizin gibi sevecen ve insan canlısı dostlarınız. Onlara elinizi uzatın.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Cumartesi günümüzün ilk etkili görünümü, saat 00:06 Ay-Jüpiter arasında oluşan karşıtlıktır. Bu enerji, bazen fikirlerinizi ifade etmekten kaçınmanıza, bazen de tam tersine kabul ettirmek için baskıda bulunmanıza yol açabilir. Biraz sakin olmak, dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak rahatlatıcı olabilir. Negatif konuşmalardan, olumsuz düşünmekten, abartılı sözler sarf etmekten kaçınalım. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, gerek ev ve ailesi gereksedünyasındaki yavaş ilerlemeler nedeniyle sabırsız olunmaması gerektiğini vurguluyor. Yaşanan krizler, en fazla duygu dünyanızı zorluyor. Bu zorlanma sağlığınızı risk altına alıyor. Dışarıda insanlarla nazik ve samimi bir şekilde bağlantı kuran, gayet hoş ve çekici bulunan kişi, iç dünyasında engellerle boğuştuğu için, aslında sıkıntılı. Oysaki siz bir yola girmiş durumdasınız. Bu yol, hedefiniz ne ise, ona varmanızı sağlayacak. Bazen birçok şeyden kendinizi sorumlu hissedeceksiniz bazen kararsız kalacaksınız. Ancak bu görünüm size sabırlı olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Derinlemesine düşündüğünüzde, amacınıza odaklandığınızda hiçbir koşul, geçmişte yaşanmış hiçbir olay sizi tedirgin etmemeli. Uzun vadeli düşünmekte yarar var. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, kişisel kararlarımızı vermeden önce, partnerimizle, ailemizle ve ev içinde mutlaka iyi düşünmeliyiz. Riskli kararlar almamalıyız. Başkalarının da fikirlerini dinlemeli, adil, ölçülü, mantıklı bir şekilde beraberliğimizi gözden geçirmeliyiz. Bizde hayal kırıklığı yaratan veya yaratabilecek kişilere, durumlara karşı dikkatli olalım. Saat 17:13 Ay-Koç burcu geçişinde, bizi sınırlayan kişi veya durumlara tahammül etmeyiz. Bazen sevgilimiz bazen muhalif bir kişi, rakibimiz veya bize ters giden insanlar karşımıza çıkabilir veya biz onları öyle sanırız. İyi niyetli olmayan tavırlar canımızı sıkar. Söylesek belki kimse anlamaz ancak biz, kimin ne yapmaya çalıştığını fark edebiliriz. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümü, işlerimizi çabucak bitirmek gerekiyor. Birileri acele eder, başkaları anlayışlı davranmaz. Biz dikkatli olalım. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. İyi niyetli yaklaştığınız her konunun olumsuzluğa dönüşmesi enerjinizi bölmemeli. Satın almayı düşündüğünüz gayrimenkul ile ilgili tereddütlerinizin üstesinden gelmelisiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin fikirlerinin ya da bazı konulara yaklaşımlarının doğruluğu, uygunluğu veya mantıklı olup olmadığı hakkında konuşmanız durumunda yorumlarınızı eleştiri olarak algılayabilirler. Bu tip konulara girmemekte fayda var bir iki gün için. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk bölümünde fedakarlıklar ve dağınıklık var. Ancak akşam saatlerinde daha canlı bir tempo söz konusu.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler yalnız kalmaktan pek keyif almıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlardan sizi kederiniz uzaklaştırmış olsa da siz yinede toplum içine karışmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafta sonu sevdiğiniz insan üzerinizde baskı kurabilir, kıskançlık, sizi yönlendirme isteği aranızda gerilimlere neden olabilir. İlişkilerinize her zamankinden daha fazla özen gösterin. Yapacağınız aşırı kıskançlık ilişkinizde yeni bir sayfa açılmasına sebep olabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz içinde veya yakın çevrenizdeki insanlar sizleri kriz ortamlarına çekmeye çalışabilirler, bu hafta ılımlı davranmalı, sakinliğinizi koruyabilmelisiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu hafta gerginlk, stres gibi durumlar hakim olabilecektir, dikkat etmekte yarar var. Bir de sağlığınıza dikkat ettiniz mi sizden iyisi yok

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür üç hafta boyunca, size tamamlayamadığınız işleriniz ya da planlarınızla ilgili fırsatlar sunabilir. Ancak bu esnada istemeden de olsa bazı kişilerin plan ve programlarını bozabilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>