Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi kıskandırmanız aranızda bir oyun haline geldi. Belki de ilişkinizi besleyen bu oyundur. Çünkü aranızda herkesin kolayca yakalayamayacağı bir uyum var. Heyecanınız da henüz bitmedi.

Güçlü göründüğünüz için işyerinizde herkes sorununu sizinle paylaşıyor. Siz de bu görüntünüzü bozacak davranışlardan kaçınıyorsunuz. Ama bu aralar sizin de desteğe ihtiyacınız var. İş arkadaşlarınızla bunu paylaşmalısınız.

Aileniz size bir destekte bulunmak istiyor ama yanlış anlayacağınız düşünerek teklif etmekten çekiniyorlar. Bugün bu destekle ilgili üstü kapalı bir konuşma yapabilirler.

Düzensiz uyku sağlığınızı bozabilir. Bu gece iyi uyumanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın yaşadığı ilişki hiç hoşunuza gitmiyor. Arkadaşınızın bu ilişki nedeniyle kişilik değiştirdiğini, gerçekleri göremediğini düşünüyorsunuz. Bugün bu görüşlerinizi doğrulayacak gelişmeler olabilir. Onun sevgilisine güvenmemekte ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlayabilirsiniz. Ne yazık ki bu durumu bir süre daha değiştiremeyeceksiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 20 Kasım saat 21:43 - 10 Aralık saat 04:34 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. İletişim-bilgilenme-yolculuklar-çevre değişimi-evlilik-uzun süreli ilişki-sağlık ve düzenlemeler konusunda cesur düşüneceksiniz. Uygulamalı eğitim, deneyim, yaratıcılığı dönük projeler, tasarımlarda bulunabilirsiniz. Grup faaliyetleri, kulis çalışmaları, oyun yazarlığı, ticaret vegirişimleri bilinçli şekilde gözden geçirilirse, sonuç başarılı olabilir. Yakın çevremizde bulunan kişiler, bu dönemde en sık konuştuğumuz, bir araya gelerek bir şeyleri paylaştığımız kişilerdir. İnternet ortamında bulunmak, konuşmak, tartışmak, bildiklerimizi yazmak hoşumuza gider. Hızlı öğreniriz, hızlı unuturuz. Merak ederiz, sonra vazgeçeriz. Farklı bir şeyler yapmak isteriz. Konuşa konuşa, paylaşa paylaşa çevremizi genişletiriz. Deneyimlerimizi insanlara ifade ederiz, onların da bu öğreti ve tecrübelerden yararlanmasını isteriz. Öğüt veririz, öğüt almaktan hoşlanmayız. Bu süreçte tabii ki, bilginin hoşgörülü bir şekilde dışa yansıtılması, bilmediklerimizin kabul edilip öğrenilmesi, bizden talep edilmedikçe insanlara akıl verilmemesi yerinde olur. Hayatı umutla kucaklamamız ve moralimizi yüksek tutmamız, güne huzurla başlamamız dileğimle,

20 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars'ın verdiği güçle kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde; kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır. Bugün disiplinli yönlerinizin size kazandıracağı karizmaya karşı ,bazı değişimlere de hazır olun . Şartlarınızı zorlayacaksınız.

20 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür üç hafta boyunca, bazı planlarınızı uygulamaya koyabilmeniz, ucu açık kalmış konuları bağlayabilmeniz v.b durumlarda size yardım edebilir. Ancak, bu esnada bazı kişilerin planlarını, işlerini veya takvimlerini alt üst etme riskiniz var. Bilginize. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Kasım 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda farklı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olaylar gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Bugün daha çok şey öğrenmek için çaba içerisinde olabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde yeni düşünceleriniz olabilir.

20 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

20 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

20 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat hareket edeceksiniz. Her konuya merakınız fazla olacağından bu dönemi iyi değerlendirin.

20 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır, bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizde ki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz

20 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

20 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 40" R
Ay
Balık
03° 09' 19"
Merkür
Koç
18° 10' 48"
Venüs
Boğa
04° 20' 44"
Mars
Koç
01° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 31"
Satürn
Balık
16° 48' 39"
Uranüs
Boğa
22° 30' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 40"
Lilith
Başak
23° 38' 20"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>