Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz de kendinizi koruma çabası içindeydiniz ama birbirinize kapıldığınızı iyice anladınız. Artık birbirinizi görmeden edemiyorsunuz. Bugün yine birlikte olmak için can atacaksınız.

Başarınızı kıskanan birisi var ve siz farkında değilsiniz. Yakında onun sizin hakkınızda söyledikleriyle ilgili bir şeyler kulağınıza gelebilir. Hayal kırıklığı yaşamamak için gözünüzü dört açmalısınız.

Ailenizin sizin için bir sürpriz düşünüyor. Bu sürprizle ilgili bir haber alabilirsiniz. Gerçekleştiği takdirde para durumuzda bir hayli rahatlama olacak.

Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Atacağınız adımlara. söyleyeceğiniz sözlere dikkat etmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Prensipler ve kurallar önemli olsa da, bazen sadece çözüm odaklı hareket etmek gerekebilir. Dolayısıyla bugünlerde, işten özel hayatınıza kadar hemen hemen her konuda asıl önemli olanın çözüm olduğunu unutmamalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:27 Kova-Akrep burçları arasında oluşacak ilkdördün, aşk hayatınız başta olmak üzere, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, hayatı güzel hissetmenizi sağlayacak olan her şeyi arzularsınız. Sosyalleşme isteğiniz ön plandadır. Etrafınızda gelişen olaylara ve durumlara gerçekçi bir şekilde yaklaşabilir, bağımsızlığınıza son derece önem verebilirsiniz. Bu isteklerinize karşın, eğer gelir durumunuz, kazancınız yetersiz ise veya dilediğiniz gibi yaşama arzunuza rağmen olanaklarınız sınırlı ise doğal olarak günü gerilimli geçirebilirsiniz. Bazılarınızda ise durum daha farklı gelişebilir. Yaşamın güzelliklerinin tadına varmak istediğiniz halde sırf elinizdekileri kaybetmemek için para harcamaktan çekinebilirsiniz. Bir kısmınız ise çocuklarını daha iyi şartlarda yetiştirmek veya çocuk sahibi olmak isteyebilir ancak maddi durumunuz buna elverişli değilse arzularınızı gerçekleştirmeniz zor olabilir. İşte bugün bu farklılıklar nedeniyle içsel sorgulamalarda bulunabilir, ne yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Bu durumda şu soru kafanızı kurcalayabilir. Özgür mü yaşamalıyım yoksa maddi ve manevi açıdan güvende yaşamak için mücadele mi etmeliyim. Tabi ki bu sorunun cevabını verecek olan sizlersiniz. Ancak şunu belirteyim ki, bunlar birbirine son derece bağlı gerçeklerdir. Biri olmazsa diğerinin hissedilmesi, yaşanması kolay değildir. Saat 10:19-14:21 arası Ay-Boşluk ilerleyişi altındadır. Günün geri kalanı rahat bir şekilde geçirme isteğiniz yoğundur. Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, maddi ve manevi kıymetlerinizi, sizin için önemli olan her şeyi endişeden uzak,  verimli ve sağlıklı bir şekilde kullanmanın yolu, biraz da size bağlıdır. Hayatta hiçbir şey beden ve ruh sağlığımız kadar önemli değildir. Onun içindir ki, olumsuz düşünmek, sürekli bardağın boş tarafını görmek yerine, yaşamın size vereceği güzelliklere kalbinizi açın. Açın ki, şüpheye ve endişeye düşmeyin. İşte bu görünüm size bu yönde destektir. Saat 14:21 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisiyle hassasiyet görülebilir. Sanatsal, mistik çalışmalar, ruhsal konularda bir hayli olumludur. İnsanlara destek veririz, empatide bulunuruz. Karşımızdaki kişiyi anlamaya çalışırız. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Prensipler veya kurallar tabii ki önemli, ama bugünlerde belli başlı girişimlerinizde, planlarınızda,birliklerinizde ya da alışverişlerinizde asıl önemli olanın çözüme gitmek, çözüm bulmak veya problemleri çözmek olduğunu hatırlamalı ve kimseyi sinirlendirmeden veya sinirlenmemeye çalışarak problemleri çözerek ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere odaklanmak isteyebilirsiniz. Teknik problemler meşgul edebilir. Dengeli duruşunuzu bozmamalısınız. Ayrıca yaratıcı konulara, hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz işlerinizde yoğunluk artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan destek almak sizi rahatlatacak.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tereddütlü bir gün geçiriyor ve çeşitli çözümler üretmeye çalışıyorsunuz. Bugünlerde her konuda haberdar olmak için her kapıyı zorluyorsunuz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranızı tutmak ve harcamak arasında gidip gelebilirsiniz. Verdiğiniz kararlardan pişman olmamak için mantığınızı devreye sokmanız gerekiyor. Öğleden sonra kafanız dalgın olabilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdiklerinize karşı gereksiz yere aşırı duyarlı yaklaşabilir, endişe edebilirsiniz. Kişisel sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, özellikle kilo aldırıcı gıdalardan ve tatlılardan uzak durmanızda yarar var. Doktor kontrolüne gitmek, sağlığınızla ilgili konularda profesyonel bir destek almak içinde uygun bir gün.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 29" R
Ay
Balık
03° 51' 01"
Merkür
Koç
18° 12' 28"
Venüs
Boğa
04° 24' 19"
Mars
Koç
01° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 12"
Satürn
Balık
16° 48' 54"
Uranüs
Boğa
22° 30' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Başak
23° 38' 40"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>