Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz. Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu kısa bir yolculuk veya bir aktivite için harekete geçmenizi sağlar. Spor karşılaşmaları, ekip çalışmaları, bireysel anlamda öne çıkma arzusu bir hayli etkilidir. Fanatik söylevler, grupların bir araya gelerek ortak eylem düzenlemesi şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Özgürce hareket etmenizi, sivri dilinizi çekinmeden konuşmanızı, sert tepkilerde bulunarak birilerinin dikkatini çekmenize neden olabilir. Amaç ne ise, ona göre sonuçlanır. Eğer olumlu bir şey için harekete geçiyorsanız enerjiniz yüksek olacağından başarılı sonuçlar alırsınız. Eğer bir şeylere sinirlenmişseniz çok dikkatli olmakta yarar vardır. Araba kullanırken, sert sporlarla uğraşırken, egzersiz çalışmalarında riskten uzak durunuz. Saat 14:26 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, karar vermekte zorlanmanıza neden oluyor.  Özelliklehayatı, sağlık, evimiz ve ailemizi ilgilendiren konularda hassas düşüneceğiz. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, ruhsal anlamda kendimizi, hayatımızı, yaşantımızı, çevremizi gözlemleyeceğiz. Bazı kişilerle anlaşmanın, bir araya gelmenin ne kadar zor olduğunu düşünebiliriz. Detaylara bir hayli önem veririz. Bazen de gereğinden fazla endişeli düşünürüz. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda(kredi, sigorta, vergi, komisyon, prim, nafaka, miras v.b) yeni düzenlemeler yapmanız, eksikleri gidermeniz, yanlışlıklarla uğraşmanız gereken bir dönem olabilir. Müşteri ilişkilerinizle ilgili sorunları çözmek için uzmanlara danışmanız gerekebilir. Ya da danışmanlık aldığınız konusunda uzman kişilerin sizin için yanlış kişiler olduğunu fark edebilirsiniz. Yeni bir kişiyle çalışmak isterseniz Merkür düzelene kadar beklemenizde fayda vardır.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak çok yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevreler sizi destekliyor. Olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren işlerle ilgilenmek sizi mutlu edecek.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata bakış açınız dar ve biraz da sorunlu olabilir. Yakın çevrenizin duygusal sorumluluklarını üstlenebilir ve bu konularda harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızı iyi organize etmeye çalışın.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. Aklınızdaki fikirleri ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Kısa yürüyüşler yapıp kendinizi daha zinde hissetme olanağı yakalayabilirsiniz. Davranışlarınızda ve bedensel enerjinizde yükselme hissedebileceksiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar, iletişimleriniz veya kısa bir seyahatiniz esnasında karşınıza çıkabilirler ve size, günlük gelirlerinizi artırmanızı sağlayacak bazı fırsatlar verebilirler.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>