Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden hoşnutsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz ve kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir soğukluk gözleniyor.

Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda aile arasında geniş bir toplanma görünüyor. Özel zevkleriniz, hobileriniz sizin için oldukça önemli. Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızla hobileriniz çakışıyor. Bir araya geldiğinizde evlerinizi ihmal edebiliyorsunuz. Bugünlerde bedeninizi fazla yıpratıyorsunuz. Son zamanlardaki baş ağrılarınız bundan olabilir. Yakında hoş bir sevinciniz var.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında yeni güne merhaba diyeceğiz.  Partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı,  özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte  yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Önemli kişilerle bağlantılarınızda dikkatli olunuz. Bir takım konularda bazı haberler kulağınıza gelebilir. Ancak bunlar ne derece doğru, iyice bir öğrenmekte yarar var. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişinde, karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir.  Bu sadece insan ilişkilerinde geçerli olmayıp, her işte veya karşınıza çıkan her olayda, parasal mevzularda geçerlidir. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde oluşan bir çok romantik fırsat, önünüze geliyor. Bugün yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Sosyal ve duygusal ilişkilerinizde garip gelişen bir ön seziniz var ve çevrenizdeki kişileri algılama konusunda başarılısınız. Ayrıca gizemli olayların peşine düşerek, araştırıcı ve çözümleyici tarafınızı tatmin edebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda planlı programlı ilerlemenin faydasını görebilirsiniz. Şu an için bunun önemini kavrayamasanız bile, şu koşullarda önem taşıyor ve plan yapmakta zorlanacağınızı da sanmıyorum Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sağlığınızı kontrol ettirmek doğru bir karar olabilir. Kişisel hassasiyetinizin olduğu olaylar ön plana çıkabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün olmayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde eksik olan kısımları toparlamak için uygun zamandasınız. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın monotonluğundan sıkıldınız. Değişiklik arıyorsunuz. Küçük bir tatil size iyi gelebilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren eğitimleriniz, yolculuklar, davalar ve iletişim konusunda pozitif etkiler alırken, eşiniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli diyaloglar geliştirebilir, hayal ettiğiniz iletişimi yakalayabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve değişik tepkiler verebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde ki insanlar sizleri sürekli, gergin ve stresli biri gibi algılamaya başlayabilirler. İş yükü, sorumluluklar, yetiştirilmesi gereken işler, sizleri tam bir ateş topuna çevirecekhayatınızda mars. Ya dayerinizde mesaileriniz çok artabilir. İş yerinizde sizin dışınızda ki diğer insanların haklarını savunmak yüzünden kendinizi zora düşürebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>