Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünüyordunuz ama çok kısa sürdü. Gözünüz yeni birilerini aramaya başladı bile. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez.

Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor. Sizin de onun gibi davranmanız, sizi daha başarılı kılabilir.

Satın almak istediğiniz özel bir eşyayla ilgili bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Gerçekten de biraz daha araştırma yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyata bulma olasılığı var.

Sağlığınız sizin için hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun geçen bir haftadan sonra sular sizin duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Akşam saatlerinde bir davet alabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününe,  saat 00:44 İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Yurtdışı işlerimiz, eğitim, ticari, yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, geliş-gidişlerimiz, yayıncılık, medya, haberleşme gibi faaliyetlerimizle ilgili olarak koşturmanın işaretçisidir. Biz kendi işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken, bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Bu hafta iletişim bir hayli yoğun olacak. Haberler alırız, konuşuruz, oradan oraya koştururuz. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir. Ay-Satürn karşıtlığı bu Dolunayda, kendinizi her anlamda ifade etmek, bildiklerinizi kabul ettirmek, aktif olmak ihtiyacının işaretçisidir. İnsanlarla konuşmak, merak ettiklerinizi öğrenmek arzusu da yoğundur. Ancak yakın çevrenizdeki insanlar, yaşadığınız ortam, çalıştığınız yer, nefes aldığınız dünyanın kuralları sizi yoruyor. Keşke biraz daha anlayışlı olabilseler, keşke biraz daha samimi olabilseler diye düşünürsünüz. Ay-Merkür karşıtlığı,  Dolunay etkisi altında, farklı fikirleri, düşünceleri olan kişilerle paylaşımlarda hızlı ve aktif olduğunuzu gösteriyor. Ancak iş, dinlemeye gelince çabucak sıkılabilir, hatta gergin tepkilerde bulunabilirsiniz. Dolunay ışığının, gerçeklerin farkına varmamızda rehberlik etmesi dileğimle,

26 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Yeni birprojesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz. Size inanılması güç vaatlerle gelen kişilere prim vermemeniz, getirisi olmayacak işlere kalkışmamanız anlamına gelecektir. Bu durum, sizin kadar sizinle aynı gemide olan herkesi korumanızı sağlayabilir.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için çaba gösterebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Eksik iletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin. Sorumlu olduğunuz konularda sezgileriniz size yol gösterebilir. İşinizin geleceği yönünde kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sakin ve huzurlu bir yaşam istiyorsunuz. Ancak zor gibi görünüyor. Çünkü ani gelen misafirler size canlılık ve hareket katacak.

26 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat ve eğitim konularında hassaslıklara açıksınız. Alacağınız haberlerin doğruluğunu kontrol edin, zira kolay inanıyor olacaksınız ve aldanmalara açıksınız. İş hayatınızda yetersizlikleriniz oluşabilir.

26 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile bu hafta bilgi hataları, iletişim problemleri oluşabilir. Kendinizi ifade etmekte bir parça zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılabilir ve hayal kırıklığı gibi durumlar oluşabilir

26 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>