Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize yapmak istediğiniz sürpriz onun çok hoşuna gidecek. İlişkinize yeni boyutlar kazandırabilirsiniz. Her gün ufak tefek yeniliklerle onu şaşırtmak istiyorsunuz. Yerinde bir hareket.

Bugün birkaç başarısızlık yaşayabilirsiniz. Becerikliliğinizin üstünüzde olduğu pek söylenemez. Gün içinde olabildiğince dikkatli davranarak fiyaskoları en aza indirebilirsiniz.

Kısa vadeli yatırımlarınız imdadınıza yetişebilir. Uzun vadeli yatırımlar içinse mutlaka bu alanda bilgisi olan ve güvenebileceğiniz birisine danışın. Elinize henüz geçmemiş paralara ise bel bağlamayın.

Konsantrenizin son derece düşük olacağı bir gündesiniz. Görünmez kazlara, özellikle araba kullanırken dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki bir hatanızı yüzünüze vurmak isteyenler olabilir. Hatanızı örtbas etmektense yüreklilikle kabul edip, bunun geçmişte kaldığını vurgulamalısınız. Mutluluğunuzu çekemeyenler moralinizi bozma çabasına girebilirler. Yakın bir arkadaşınızdan beklediğiniz cevabı alacaksınız. Tatile çıkma planlarınızın gerçekleşmesine çok az kalmış.

26 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:55 Aslan burcunda oluşan ilkdördün, Pazar günümüzün en önemli görünümüdür. İleriye yönelik planlarınızla ilgili konularda özgür hareket ederek, maddi-manevi açıdan gücü elinde bulunduran taraf olmak isteyebilirsiniz. Bütün bunların olumlu şekilde gelişmesi için öncelikle mantıklı, sorumluluk sahibi ve bilinçli bir şekilde düzenlemelerde bulunmanız lazımdır. Ancak şu andaki koşullar zorlayıcı olduğundan diğerleriylebirliğinde bulunmanız en doğrusudur. İşte bu zorunluluk canınızı sıkabilir. Saat 18:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, sizi dış dünyada ışıklandırıcıdır. Başkaları ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürler ve buna birebir şahit olurlar. Kısa sürece bir yolculuk gayet keyifli şekilde geçer. Güven duygunuz bilhassa yüksektir. Kendinizden eminsinizdir. Bu görünüşünüze de yansır. Gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi bilenler iç huzuru denilen zenginliğe sahiptirler. İşte bu zenginliğe asla paha biçilemez. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

26 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hangi konularda daha hızlı ilerleme kaydedebileceğinizi veya önünüzde bulunan konuların hangi parçalarında belli düzenlemeler yapılması gerektiğini görebileceğiniz bir hafta sonu. Önümüzdeki haftalar olumlu gelişmelerin habercisi olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

26 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Boşluk... Ani kararla bir yolculuk yapabilirsiniz. Kalabalık ortamda olmanıza rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sürpriz olabilir.

26 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Motivasyon ve enerjinizin yükselip, odak noktanızı ilişkilerinize yönlendireceğiniz bugün, çalışma hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir,tekliflerini değerlendirebilir ve parasal durumunuzu iyileştirebilirsiniz İlişkilerinizde yumuşak, esnek ve aşk duygusuyla hareket edeceğiniz pozitif bir gündesiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatiniz, akraba ilişkileriniz ve aile yaşamınız üzerine odaklanabilir. Diğer taraftan, arkadaş çevrenizde de dikkatinizi çekecek bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ne tarafa yoğunlaşacağınızı şaşırmanız, günün konusu olabilir.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 20' 34" R
Ay
Kova
08° 13' 53"
Merkür
Koç
17° 16' 55"
Venüs
Boğa
02° 09' 50"
Mars
Koç
00° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 40"
Satürn
Balık
16° 39' 30"
Uranüs
Boğa
22° 24' 04"
Neptün
Balık
28° 56' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 43"
Lilith
Başak
23° 26' 33"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>