Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecanınızı, sizin de anlayamadığınız bir ürkeklikle yaşamanız, yeni bir ilişkiden yana birtakım korkular barındırdığınızı gösteriyor. Cesaretli olun, şansınız zorlanmaya değer.

Bugünlerde almanız olası kimi teklifler, kesmiş olduğunuz bazı umutları yeniden yeşertebilir. Son günlerde verdiğiniz bazı kararlardan geri adım atmanız gerekecek.

Özel harcamalarınızın bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duymamalısınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden fazla umutlu görünmüyorsunuz.

Sizin adınıza yaratılan bir tartışmaya duyarsız kalmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir. Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşumu, sizin öncelikle çalışma hayatınızla ilgili konular üzerindeki hassasiyetinizi vurgulayıcıdır. Psikolojik anlamda duyarlı olduğunuz bir gerçektir. Ayrıca şifa tekniklerini uygulama, insanlara destek olma veya destek bekleme yönünde olumlu bir işarettir. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin zorlayıcı yönleri vardır. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 19:44 itibariyle Mars-Neptün arasındaki görünüm, hem mali durumunuzu hem dehayatınızla ilgili meseleleri dikkatli ele almanın faydalı olacağını gösteriyor. Çünkü bu görünüm, Venüs geri hareket dönemine denk geldiğinden duruma bilinçli şekilde bakmak gerekiyor. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu duygusal konularda karşı tarafın arzulu olduğunu, ancak sizin isteklerinizden önce kendini öne aldığını gösteriyor. Sanki size yaklaşımı sadece cinsellik üzerine kurulmuş da olabilir. İşte bu durum bir yandan hoşunuza gider diğer yandan canınızı sıkabilir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin kişilerin haberlerini alacaksın diyor gök kubbe. Duydukların biraz canını sıkabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşılaştığınız tüm olaylar hayatınızı şekillendirmeniz için önemli fırsatlar sunabilir. Koşullara karşı direnç oluşturmadan uyum sağlamanızı tavsiye ederiz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızı planlamanız gerekebilir. İşlerinizde bazı şeyleri bırakabilirsiniz. Akşama doğru eşinizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Ortaklı konularda güvene ihtiyaç duyabilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yürütmekte olduğunuz birveya ilişki, hiç beklemediğiniz önemli bir noktaya ulaşabilir. Bu gelişme, sosyal statünüzü de ilgilendirecek bir gelişmeyi getirebilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük bir değişimle karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Sağlığınıza çekidüzen vermeli ve kendinize yatırım yapmalısınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. İlişki ve ortaklık kurmak, bu ve benzeri konuların üzerine gidebilmek için bedensel motivasyona sahip bulunuyorsunuz. Tartışma ve muhalefet olma gibi yan etkilerine dikkat etmelisiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her çeşit iletişimde hızlı bir artış yaşayacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Yakın çevrenizle aranızdaki haberleşme trafiği yoğunlaşabilir. Eğer bazı görüşmelerde bulunursanız, ılımlı bir tutumla her istediğinizi elde edebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 53" R
Ay
Oğlak
06° 41' 03"
Merkür
Koç
16° 26' 40"
Venüs
Koç
29° 17' 41"
Mars
Balık
28° 39' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 09"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 03"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:47

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>