Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Yakında sıkı para politikaları içine girmeniz gerekebilir. Harcama alışkanlığınızın doğal bir özellik olduğu yolundaki düşünceleriniz pek yararlı değil.

Bugünlerde iyi gözlemci olmanız çok önemli. Dışınızda gelişiyor gibi görünen birtakım olaylar, şimdiden devreye girmenizi gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayatı hafife alıyorsunuz. Etrafınızdakiler bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz muziplikler yanlış anlamalara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu süreci, sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Bazen, kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleler üzerinde gelgitler yaşayabiliriz. Bazen de her şeyi oluruna bırakabiliriz. Sanatsal çalışmalar, güzelleştirme, makyaj, mistik faaliyetler, pozitif düşünmeyi sağlayan aktiviteler anlamında bir hayli olumludur. Yardımseverlik, ılımlı tarzda düşünme ön planda olacaktır. Şifalanma gücü bu süreçte gayet yüksek. Fakat bu yüksek hali, bilmediğimiz tedavi yöntemlerine başvurmamız anlamına gelmesin. Kontrollerimizi yaptıralım. Diyelim ki siz, psikoloji, mistik danışmanlık, sanatçı veya kozmetikle ilgili bir alanda yetkin ve uzman bir kişisiniz. Bu dönemde başarılı çalışmalar gündeme gelir. İdealizm Balık süreçlerinde ön plandadır. Kişi vizyon sahibi olmak için, kendisini tatmin edecek, yeteneklerini, becerilerini gösterebileceği alanlara yönelmelidir. Ancak burada önemli olan husus, geçici mi yoksa kalıcı bir meslek edinmek istiyorsunuz sorusuna cevap bulmaktır. Yaratıcı yeteneklerimizi bir alanda değerlendirmek veya bu anlamda staj görmek, işbirliğinde bulunmak mümkündür. Kozmetik, sanatla alakalı meslekler, güzelleştirmek, insanlara destek olmak yönünde etkin bir dönemdir. Ortaklaşa kazanç elde etmek amacıyla kurulmuş veya kurulacak işlerin daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde fayda vardır. Bize destek olacağını söyleyen kişiler ne derece güvenilir bir bakalım. Bir de mali açıdan ne getirir onu da iyice hesap edelim. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istikrarlı hareket etmeye başlıyorsun. Yeni birya da ortaklık teklifi alabilirsin.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Acemi davranmamalı ve olaylara daha olgun bir açıdan bakmaya çalışmalısınız. Hedeflerinize ulaşmak için etrafınızdaki karamsar kişileri kendinizden uzak tutmalısınız. Sağlığa dikkat. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. İstediğiniz değişiklikleri yapmakta duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte sağlık açısından kendinizi daha iyi ve zinde hissedebilirsiniz. Günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda yaşadığınız küçük ve güzel gelişmeler keyfinizi artırabilir. Yaptıklarınızın karşılığını daha çok alabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınız iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir. Bu konuda dikkatli olun.

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilim içine girebilir, kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Alacağınız bir haberden fazla etkilenmeniz mümkün. Ancak, duygularınızın sizi yanıltabileceğini düşünmelisiniz. Sakin ve serinkanlı bir tavır içine girerek çok daha keyifli bir gün geçirmeniz mümkün.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 27" R
Ay
İkizler
21° 28' 54" R
Merkür
Koç
24° 08' 44"
Venüs
Boğa
13° 34' 54"
Mars
Koç
07° 34' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 16"
Satürn
Balık
17° 25' 00"
Uranüs
Boğa
22° 56' 11"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 12"
Lilith
Başak
24° 28' 14"
True Node
Koç
15° 09' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>