Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı ruhsal heyecanlar yaşamaya eğilimli olacaksınız ve çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz son derece canlı olacaktır ve beklemediğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Olaylara ani tepkiler verebilirsiniz ve bu durum sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı gerginliklerin ortaya çıkmasına yol açabilecektir. Bazı yeni kararlar alabilirsiniz ancak bunları uygulamaya geçmek için bir süre daha beklemelisiniz.

İş yaşamınızda enerjik ve aktif bir gün geçirmeye hazır olmalısınız. Bir çok konu aynı anda gündeminize gelecektir ve bir çok işi aynı anda bitirmeye çalışacaksınız. Ancak bu durum dikkatinizin dağılmasına yol açabilir ve bazı işlerinizin yarım kalmasıyla sonuçlanabilir. İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor. Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir.

Harcamalarınızda genel anlamda bir artışın olacağı ve fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Gelirinizi arttırmanın yollarını ararken giderlerinizi dengelemeye çalışmanız önemli olacaktır. Karşınıza çıkan her türlü fırsatı iyi değerlendirmeye çalışın ve yeni girişimleriniz için bu günü değerlendirmeye çalışın.

Zihinsel olarak son derece verimli bir gündesiniz ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.Duygusal olarak bir heyecan yaşayabilirsiniz ancak bu sizi mutlu edecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir. Son günlerde kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısında zamanınızı evin içinde harcayabilirsiniz. Biraz daha sakin bir gün yaşamak isteyebilirsiniz. Ailenizle planlar yapabilirsiniz. Birlikte vakit geçirmek diğer her şeyden daha fazla mutlu edebilir. Evinizde beklenmedik durumlar oluşabilir. Riskli işlerden kaçınmalısınız. 13:52-16:02 saatleri arasında Ay, boşlukta hareket edeceğinden yaptığınız işlerde sonuç elde edemeyebilirsiniz. Bu zaman diliminden sonra Kova burcuna geçen Ay, size aşk dolu bir süreç sunuyor. Akşam saatlerine doğru şansınız açılıyor. Sevdiğiniz kişiyle ilgili gelişmeler olabilir. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi ve manevi gücünü kullanıyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Oldukça karışık bir psikolojik yapıya giriyorsun fakat diğer etkenler lehine gelişeceği için bugün senin için şanslı bir gün olabilir. İnsanların söz ve vaatlerine inanarak pasif kalmaman ve derhal harekete geçmen gerekebilir. Düşüncelerin bir hayli özgün durumda. Unutma gezegenlerin seyri de seni destekliyor. Birilerini dinlemek, onlarla zaman geçirmek için ideal bir gün. İnsanların senden istekleri olacak. Bu konuda hem maddi hem de manevi gücünü kullanıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Dolabında beden olarak kullanamadığın eşyalarını ayırmak kardeşler arasında heyecan yaratıyor. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, önemli proje teklifleri hayatına yeni bir yön verebilir. Reddetmeden önce bir kez daha düşünmende fayda var.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ve aşk hayatınızın ön planda olacağı güzel bir gün. Yalnız olan teraziler önemli karşılaşmalar ve tanışmalar yaşayabilirler.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişin kapanmayan defterleri karşınıza çıkabilir ancak kötü değil bilakis sizi mutlu edecek haberler alacaksınız.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle sonrasında hava değişiyor. Aşk konusunda heyecanlı, tutkulu bir tutum içinde olabilir ve bunu sevdiğiniz özel kişiye ve diğer tüm sevdiklerinize yansıtabilirsiniz. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle yakın çevrenizle olan konuşmalar ve diyaloglar ön planda olacaktır. Üst üste tartıştığınız veya sürekli konuşulan konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Maddi anlamda birtakım problemler ve gelişmeler söz konusu olabilir. Bu Pazar günü çok haraketlisiniz. Tüm gün dolaşabilir, kapı kapı gezebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs, sıra dışı, asi isyankar, düzene başkaldıran, yenilikçi kimliğiyle astrolojinin aydınlanma prensibi olarak kabul edilen Uranüs ile bugün canlı bir etkileşim içinde. Bu iki gezegenin ateşteki dansları coşkunuza coşku katacak. İkili ilişkilerde baş döndürücü sürpriz değişimlere hazırlıklı olun. Sosyal çevrenizde norm dışı diyaloglara dahil olursunuz. Adrenalin sizden yana.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başında aşk, romantizm, estetik ve uyumun hüküm süreceği birkaç gün geçireceksiniz. Bu süre zarfında özel ilişkileriniz, son derece olumlu, tatmin edici ve dinlendirici nitelik taşıyabilirler. Bu günleri iyi değerlendirmeye bakın çünkü maddi konular veya görevleriniz ile ilgili hafta ortasında oluşacak şartlar, özel hayatınıza fazla vakit ayıramamanıza neden olabilir. BEKLENMEDİK gelişmeler, programınızda değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Eğer farklı şartlara, gerektiği şekilde farklı yaklaşımlarla yanıt verir ya da konuyla ilgili bir uzmana danışırsanız, endişelenmenizi gerektirecek bir durumla karşılaşmayacaksınız.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>