Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bezginliğinizin sebebi tadsız bir ilişkiyi sürdürmek olabilir mi, diye düşünüyorsunuz. Aşk ilişkilerinizdeki problemleri paylaştığınız yakın bir arkadaşınızla bunu konuşup dertleşmek isteyeceksiniz.

Yeteneklerinizi yeterince kullanamıyorsunuz. Daha az yetenekli insanlara bağlı olarak çalışıyorsunuz. Bu koşullarda kimseyle sürtüşmeye de niyetiniz yok. Toptan bir çıkış arayışı içindesiniz.

Yakında beklediğiniz para gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Şans oyunlarına ciddi anlamda umut bağlıyorsunuz. Mutlaka bir ek gelir sağlamak zorunluluğu hissediyorsunuz.

Sigarayı azaltmanız konusunda sizin dışınızda bütün herkes aynı görüşte. Bunu size mutlaka bir doktorun söylemesi gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızın zayıflığı sizi üzüyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık hissediyorsunuz. Bugün sizi karamsarlıktan kurtarmak isteyen arkadaşlarınıza sığınacaksınız. Hafta sonunu onlarla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Günün ilerleyen saatlerinde içinizi aydınlatacak bir şey öğreneceksiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 09:54 Ay-Satürn görünüm etkisinde yeni haftamız başlayacak. Bu enerji,hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili meseleler üzerinde durmamızı da sağlıyor. Getirisi olan işlere ve huzur bulacağımız alanlara yönelmek gerektiğini düşüneceğiz. Bu görünümün ardından saat 11:34 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde,  kişisel kararlarımızı vermeden önce, partnerimizle, ailemizle ve ev içinde mutlaka iyi düşünmeliyiz. Riskli kararlar almamalıyız. Başkalarının da fikirlerini dinlemeli, adil, ölçülü, mantıklı bir şekilde beraberliğimizi gözden geçirmeliyiz. Bizde hayal kırıklığı yaratan veya yaratabilecek kişilere, durumlara karşı dikkatli olalım. Saat 11:34  Ay-Koç burcu geçişinde, bizi sınırlayan kişi veya durumlara tahammül etmeyiz. Bazen sevgilimiz  bazen muhalif bir kişi, rakibimiz veya bize ters giden insanlar karşımıza çıkabilir veya biz onları öyle sanırız. İyi niyetli olmayan tavırlar canımızı sıkar. Söylesek belki kimse anlamaz ancak biz, kimin ne yapmaya çalıştığını fark edebiliriz. Saat 19:06 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, ilişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler açısından  olumludur. Bu aranızdaki fikir alışverişini daha güçlendirir ve sizi birbirinize yaklaştırır.  İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, kişisel farklılıklarınıza saygı duyacağınız, ortak bir paylaşımda bulunacağınız gerçekçi bir beraberliğin temelinin atılması anlamına gelebilir. Özellikle akşam saatleri bu konuda gayet etkilidir.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilere ayak uydurmak adına bütçenizi fazlasıyla aşabilirsiniz. Bu kişilerin harcayacak çok parası olabilir, ama sizin daha dikkatli olmanız gerekiyor. Daha mütevazi eğlence arayışında olmanız ve sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz daha doğru olacaktır. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftabaşı itibariyle insanların sizden ne beklediklerini, ne söylediklerini veya ne yapmaya çalıştıklarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir. Ancak, birkaç gün içerisinde karışıklıklar giderilecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcundaki Ay, enerjimizi yükseltse de, cesaretle yapmaya kalktığımız işlerde yanılma payımız olabilir. Önümüzdeki birkaç gün kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya yanılgılar gündemde. Yanıltıcı kişilere dikkat etmemiz gerekebilir ya da bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, gerçekleri isteklerimize veya görmek istediğimiz şekilde yorumlayabiliriz. Daha sorgulayıcı ve şüpheci olmalıyız. Hayallerde ve rüyalarda artış görülebilir. Su başlıklı konular da gündemde olacaktır önümüzdeki birkaç gün boyunca. Gece saatlerinde, ufak tefek streslere ve gergin diyaloglara dikkat etmeliyiz veya genel anlamda huzursuz bir uyku söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde karar vermeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma ve tamamlanma söz konusu olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üst pozisyonlardaki kişilerle ilişkilerinizde ilerlemeler olabilir. Bu kişilerin arkanızda durması ile geniş çaplı planları uygulamaya koyabilirsiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, günlük işlerinize ve hizmet alanları- nıza bağlısınız. İş anlamında keyfiniz yerinde olduğundan, koşturmaca ve dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilirsiniz. Canınızın istediği alanları öne çıkarabilir, önemsediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dolunay ruhsal sorunlarınıza çözüm getirebileceği gibi, size harika bir terapistte getirebilir. Yalnız dolunay neptünyen olduğundan dolayı,konularında yanlış anlamalara, alınganlıklara, işaretleri yanlış okumaya çok eğilimli olabileceğinize işaret etmekte. İş kurmak isteyebilir, yeniyeri açmak isteyebilirsiniz

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 43' 16" R
Ay
Balık
12° 55' 53"
Merkür
Koç
18° 34' 55"
Venüs
Boğa
05° 11' 01"
Mars
Koç
02° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 05"
Satürn
Balık
16° 52' 07"
Uranüs
Boğa
22° 32' 31"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 56"
Lilith
Başak
23° 42' 52"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>