Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler sıcak olduğu halde küçük kaçamaklar hoşunuza gidiyor. Bir gün sevgilinizde size aynı şekilde karşılık verebilir dikkatli olun. Bugün sizden şüphelenebilir ve size bazı sorular sorabilir. Hazırlıklı olun.

Ailevi sorunlarınızı kendinizi işinize vererek unutmaya çalışacaksınız. Ancak zaman zaman dikkat dağınıklığı da yaşayacaksınız. Özel sorunlarınızıarkadaşlarınıza anlatmamalısınız.

Yakın ilişkilerde paylaştığınız kaynaklar, parasal konular önemli bir gündem oluşturabilir. İlişkilerinizde güven çok önemli. İlişkilerinize zarar vermeden paylaşım sorunlarını çözmek size düşüyor.

Kibriniz ve yüksek gönüllüğünüz iyice belirginleşti. Şu günlerde hem sabır, hem de huzura ihtiyaç duyuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genelde rahat bir ruh hali içinde olacaksınız. Bugün bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi sizi çok mutlu edecek ve zaman zaman bu mutlu psikolojiyi üzerinizde taşıyacak , sevdiklerinize mutluluğunuzu yansıtacaksınız. Bugün aile yakınlarınızdan alacağınız bir haber sizi oldukça şaşırtacak. Bunun yanında bugün uzun zamandır konuşmadığınız bir yakınınızla konuşma fırsatı bulacaksınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 03:37 Ay-Oğlak burcu seyriyle Cuma günümüz başlıyor. Huzura fazlasıyla ihtiyaç duyduğumuz bugün, dışarıdaki dünyanın bizim üzerimizde baskı kurmasına, elimizi kolumuzu bağlamasına izin vermeden güzel bir gün geçirmek adına istekli olalım. Hayatta bir çok şey için uygun bir mevsim ve uygun bir zaman vardır. Ancak insanın kendisi, moral duygusu kadar kıymetli hiçbir şey yoktur. Sorumluluklar,hayatı, evimiz, ailemiz türlü görevlerimiz tarafından çevriliyiz. Peki biz ne durumdayız? Bunu düşünelim. Eğer kendimize yatırım yapmazsak, huzurlu bir hayat sürmemiz mümkün mü? Bu enerjinin etkinliği altında, alıştığınız düzeni koruma ve sağlamlaştırma arzunuz yoğundur. Ailenizi bir çatı altında güven içinde yaşatmak arzunuz gayet yüksektir. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığı, ailevi sırlarınız konusunda hassasiyet göstermeniz anlamına gelebilir. Her türlü paylaşımda sözlerinize dikkat etmeniz, çıkarlarınızı korumanız açısından yararlı olacaktır. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, ailevi konularda bizi içten içe zorlayan, elimizi kolumuzu bağlayan meseleleri gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir şeyler bizi yoruyor ve bunlara kesin olarak çözüm bulmamız gerekiyor. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, sizin kendinize gösterdiğiniz özen, hayattan aldığınız zevk, girişimleriniz, aile hayatınız, yerleşim yeriniz, iç dünyanız ve güvenceniz konularındaki arzu ve tutkularınızın yükselişidir. Bugüne dek yaşananlar sizi zorlamıştır mutlaka. Kimler geldi kimler geçti hayatınızdan kim bilir.? Çocukluğunuz, ailenizin varlığı, sonrasında kurulan yuva, anne-babalık duygunuz, yaşanan kayıplar ve kazançlar hepsi hayata dairdir. Büyütücü, geliştiricidir. Belki de hala zorlananlarınız vardır. İşte bu görüntü, hem kendinizle hem ailenizle ve hem de geleceğinizle ilgili değişim ve dönüşüm yolunda etkili olup, yüzleşmede bulunarak eksikleri saptamak, sahip olduklarınızı görmekte yararlıdır. Hırs yapmak, isyan etmek, takıntı yapmak değil, artık önünüze bakmak, kendinize önem vermek, yuvanızda huzuru temin etmek, yarınlarınızı garanti altına almak vaktidir. Böyle yaptığınızda sağlıklı, mutlu, kendine güvenen bireyler olarak doğru tercihte bulunacaksınız. Yeniye yer açacak ve ilerleyeceksiniz. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanların sağlık sorunlarına kafa yoracağın bir gün. Başkalarının derdiyle uğraşmak seni yorabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan bazı hatalardan ders almanın zamanı. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir. Yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda keyfinizi kaçıran durumlar olabilir. Gün içinde aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN biraz fazlaca harcama yapacaksınız. Evdeki hesap çarşıya uymayacak. Moraliniz bozulabilir ancak ek gelir yaratabileceksiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük uğraşılarınızda engellerle karşılaşabilirsiniz. Başarınızı ve şansınızı zorlamamalı, planlarınız konusunda takıntılı olmamalısınız. Yolunda gitmeyen işleriniz varsa planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizi hallaç pamuğu gibi savuran Koç burcundaki Uranüs'ün geri hareketi, partnerle aldığınız tüm kararları değişime uğratacak. Birlikte yaşadığınız koşullarda köklü değişim meydana gelir. Ani kararlarınızı derinlemesine gözden geçirme zamanı. Ortaklık ve birlikteliklerde kopukluklara izin vermeyin.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>