Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir mesele yüzünden sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Her konuda hemfikir olmanız zaten mümkün değil. Konuyu dallanıp budaklandırmayın.

Monoton başlayan sabah saatleri, yerini yeniliklerle dolu bir öğleden sonraya bırakacak. İş yerinize yapılan ilginç bir ziyaretten dolayı işleriniz yeni bir akış içine girebilir.

Her sıkıştığınızda beklenmedik bir yerden çıkan bir şey yardımınıza koşuyor. Bugün de bu böyle olacak. Aşkta ve kumarda şansınız yaver gidiyor. Piyango bileti almaya ne dersiniz?

Arkadaş çevrenizde sizi çekemeyen birisi arkanızdan atıp tutabilir. Sizi iyi tanıyan arkadaşlarınız bu sözleri ciddiye almayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcu insanı kendine dönük bir ruh halinde. Bencil duygular içine girip, başkalarının düşüncelerini hiçe sayabileceğiniz bir gün içindesiniz. Kafanızı meşgul eden konular yoğunlaşıyor. Bir süre önce yapmış olduğunuz bir seçimden dolayı pişmanlık duyuyor olabilirsiniz. Unutmayın; yapılan hiç bir seçim yanlış olamaz, çünkü seçimin yapıldığı anda doğruydu! Koşullar her an kontrolsüzce değişebilir.

4 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz,  saat 13:57 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyor. Bu süre içinde, eğer canımızı sıkan bir şeyler varsa,  müdahalede bulunmak yerine akışta kalınız. Bu zayıf olduğunuz anlamına gelmez. Sadece zamanı olumlu değerlendirmek için yapılması gereken budur. Kişisel bakımınız, rutin kontrolleriniz, yarım kalan işleriniz, çocuklarınızla alakalı konular, sanatsal anlamdaki çalışmalar bu saatler arasında faydalı olacaktır. Saat 13:57  itibariyle Başak  burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, her bir detayı önemsemenizi sağlar. Gördüğünüzle yetinmezsiniz. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizin için kıymetlidir. Endişe verici bir durum varsa, bunu çözmeden rahat etmezsiniz. Geri planda yapılacak işlerle uğraşırsınız. Saat 17:14 Venüs-Jüpiter olumlu görünümü, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanan bir enerjidir. Eğer sorunlar varsa ve siz artık bir değişim istiyorsanız, bu görünüm yeni bir kararın verilmesinde teşvik edicidir. Eğer yalnızsanız, karşınıza birinin çıkmasını sağlar ki, bu kişi hem arkadaşınız gibi olur hem hayat yoldaşınız. Eğer memnun olduğunuz  bir ilişkiniz varsa, bu görünüm birlikte aynı yolda yürüyor olmanın hazzını yüreğinizde hissettirir. Ufak tefek hani pek de önemli olmayan bir sıkıntınız varsa, bunu gidermek adına bir adım atılmasında da etkili olan bu görünüm, sağlam olanı güzelleştiren, zorlayıcı olanı devre dışı bırakmanızda yardımcı bir  enerji diyebiliriz. Şevk verir, cesaretinizi yükseltir. Saat 20:46 Venüs-Uranüs kavuşumu, ilişkiniz, partner veyaortaklarınızla aranızda yaşanabilecek beklenmedik gelişmelerin işareti olarak önem taşıyor. Bir yandan kendi sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer taraftan hayatınızda yer alan kişilerin veya karşınıza çıkan kişilerin özgür ve farklı olan kişilikleri nedeniyle iki derede bir arada kalıyorsunuz. Eğer ilişkinizde adil bir paylaşım yoksa ve eğer birlikte olduğunuz kişi sizden farklı düşünüyorsa bu kavuşum, kopmalara neden olabilir. Burada şu nokta çok önemli. Artık ilişki konusunda mutlaka gerçekçi olmak, paylaşım anlamında dengelerin yerli yerine oturuyor mu bunları gözden geçirmek lazım.  Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse bu görünüm altında, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler. Saat 23:48 Ay-Satürn görünümünde, şartlar bizi olgun hareket etmeye, çevremizle aramızdaki sınırın farkına varmaya çağırıyor. Fiziksel anlamda sağlığımıza özen göstereceğiz. İşlerimizde kolaylıklar, çevremizle olan paylaşımımızda sevgiler bizimle olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı olacaksınız. Küçük detaylar her zaman olabilecek ayrıntılardır. Bugün, beklentilerinizle ilgili düşüncelerinizi yollarla ilgili detaylarda takılı olduğunu unutmamalısınız. Duygusal konularda derin düşünmenizi sağlayan olayların ortasında kalabilirsiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler. Ancak, sizin hareket kabiliyetinizi kaybetmemeniz için, yine de her şey yolundaymış gibi davranmanız gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veyabirlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs'ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Dolunayın gafleti sanki üzerinizde. Hiç bir şeyi canınız istemiyor ve sürekli yalnız olmayı tercih ediyorsunuz. Kendinizi nadasa çekmiş gibisiniz.

4 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili mücadelelere ve ani gelişen problemlere açık olduğunuz bugün, partnerinizin agresif ve sinirli taraflarıyla karşılaşabilir, ani tepkiler görebilirsiniz. Böyle durumlarda konuyu uzatmamak ve üzerine gitmemek, eğer karşınızdaki kişiyi kaybetmek istemiyorsanız faydalı olacaktır.

4 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşam alanlarınızın herhangi birindeki ani gelişmeler, sizin yapacağınız müdahaleler sayesinde önemli fırsatlar doğurabilirler. Çekingen olmayın ve işler kötü gidiyormuş gibi gözükse de kararlılığınızı bir saniye bile kaybetmeyin.

4 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 17" R
Ay
Koç
13° 48' 40"
Merkür
Koç
20° 01' 10"
Venüs
Boğa
07° 47' 21"
Mars
Koç
03° 58' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 51"
Satürn
Balık
17° 02' 40"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 56"
Lilith
Başak
23° 56' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>