Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz.

Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor.

Fazlaca önemli ve tartışmalı görüşmeleriniz olabilir. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizde bekleyen tamamlamanız gereken işler gün içinde zamanınızı alırken pek çok detayla aynı anda ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde evliliğiniz ve ilişkinizle ilgili konular önem kazanıyor, sakin ve sabırlı olmaya çalışmalısınız.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 4 Ocak 2017 (saat 17:17)-8 Ocak 2017 (saat 12:43) tarihleri arasında Yay burcuna gerileyecek Merkür: Kardeş ve yakın akrabalarla alakalı her türlü mesele, yeni bir çevreye taşınma veya yerleşim yerinizle alakalı konular, yolculuklar, eğitimle alakalı her türlü konu, belge, raporların düzenlenmesi, ehliyet ve ruhsat alımı, araba alım satımı, ticaret, bilgi işlem (bilgisayar güvenliği) yazışmalar,girişimi, pasaport ve vize işlemleri, komşuluk ilişkileri, bir şeyin teslim alınması, nakliye hakkındaki kararların tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Yeni bir gelişme olduğunda, bir haber aldığımızda iyi analiz etmeliyiz. Tam olarak emin değilsek harekete geçmemeliyiz. Yolculuklar gecikmeli veya problemli olabilir. Tedbirli olmamızda yarar var. Aldığımız ürünlere dikkat etmeli, mümkünse geri hareketi sonrasına bırakmalıyız. Satış-pazarlama gibi ticari konularda dikkatli olmalıyız. Ucuz etin yahnisi pek olur derler. Biz de kaliteyi önemsemeliyiz. Trafikte kurallara uyalım. Yolculukta güvenilir firmaları tercih edelim. Merkür geri hareketinin geçmiş konuların gözden geçirilmesinde faydalı olması dileğimle,

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı iletişimde, yaptığın telefon konuşmaları ve mesajlaşmalarında kendini yanlış ifade edebilirsin.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha pratik bakmalı ve yeni fikirlere açık olmalısınız. Belli konularda alınan kararlar size doğru gelmiyorsa, onay vermek zorunda değilsiniz. Geçmişten ders çıkarmanız gereken günler. Günün Atmosferi:MERKÜR YAY BURCUNA GERİ DÖNÜYOR

4 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Akşam saatlerinde eşinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İletişimle ilgili küçük sıkıntılar çıkabilir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çıkarlarınız söz konusu olduğunda tedbirli davranıyorsunuz. Farklı insanlarlabirliği yapacaksınız. Çok çalışmak sizi mutlu ediyor aslında. Ama sağlığınızı da düşünün.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınız iyi olacak yalnız tatlı ve zengin yiyecekler tüketme meyiliniz size kilo aldırabilir. Bu konuda dikkatli olun.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz. Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek kolaylaşacaktır.Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Bilhassa zamanı beden sağlığınızın zindeliği için kullanmalısınız. Yönetici gezegeniniz Venüs bugünden itibaren hizmet alanınıza girip uygar davranışları ve uzlaşmayı hayatınızda daha çok hissettirecektir.

4 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz.

4 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>