Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha önce önem vermediğiniz konulara karşı daha duyarlı olabilirsiniz. Bu arada eski ilişkilerinize ait düşünceler kafanızı daha fazla meşgul ediyor olabilir.

Bugün yüksek enerjinizi neşenizle birleştirerekarkadaşlarınıza her konuda yardımcı olacaksınız. Gözünüzden kaçmayan eksiklikler için bile hoşgörüyü elden bırakmayacaksınız.

Bugün, maddi konulara yönelebilirsiniz. Yapacağınız kişisel girişimlerde hızla yol alabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak bugün çok daha rahat olabilir.

Hesapta olmayan gelişmeler günlük yaşamınızı aniden değiştirebilir. Bugün, duygusal hareket etmemekte fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamanlama konularında gösterdiğiniz eksiklik, çok değerli ayrıntıların elinizden kaçmasına neden olabiliyor. Bu gün bu konuda yeni şaşkınlıklarınız olabilir. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe günümüz, dünden bu yana etkili olan Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor ve samimiyetten hoşlanmamızı sağlıyor. Evet, kararlarımızı kendimiz vermek istiyoruz, dilediğimiz gibi konuşmaktan yanayız. Ancak karşımızdaki kişinin de bizi içtenlikle rahatlatması gerekiyor. Ne fazla sıkmalı ne de sürekli sorgulamalıyız. Saat 12:03 olana dek önemli işlerimizi halletmemizde yarar var. Seyahat, girişim, görüşmelerinizi de bu saate kadar bitiriniz. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü,yaşamınız, sağlığınız veya genel olarak durumunuzu akıllıca ele almanın önemini gösteriyor.  Evet, birçok şey sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay,  başta haberleşme olmak üzere, basın, yayıncılık faaliyetleri, bilgisayar ağı, eğitim hizmetleri alanlarındaki işlerinizde aksamalar yaratabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır. Üzerinde düşünülmemiş ve planlamamış kararlar vermekten kaçınmalı, yenilik anlamındaki uygulamaları mümkünse boşluk bitişine  bırakmalısınız.  Eğer mecburi işleriniz varsa, o zaman her bir detayın üzerinde dikkatle durmalısınız. Böylece sonra sorun çıkarabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plüton kızgınlıkların, kırgınlıkların, alınganlıkların öncelikle içinizde yaşayıp büyütülmesine daha sonrasında ise yıkıcı patlamalarla ortaya çıkmasına sebep olabilir. Özellikle aile fertlerinize kızmaya başlayabilirsiniz. Yaşanan olaylardaki tek suçlu ebeveynleriniz değildir.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir. Size yapacaklarınızı ve yapamayacaklarınızı söyleyen despot kişiler söz konusu olabilir. Bu kişilere olanak vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça verimli bir gün olacak sizin için. Hem gidilecek yerler, hem ihmal edilmiş işler gün içinde birer birer halledilebilir. Rahat olun yeter.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimsel konularda kendinizi iyimser ve şanslı hissedebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel konuşmalar sizi destekliyor. Özel hayatınızda sevdiğinizle işbirlikleriniz yüksek olacak

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Yakınlarınız ve gençlerle ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile meseleleri, tüm dikkatinizi üzerlerinde toplayabilirler. Ailevi sorumluluklar, evin ihtiyaçları, halledilmesi gereken sorunlar ve benzeri konular nedeniyle arkadaşlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Yine de üzerine eğildiğiniz her işi hızla tamamlamanız olasıdır.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 03" R
Ay
Balık
02° 45' 30"
Merkür
Koç
18° 09' 52"
Venüs
Boğa
04° 18' 40"
Mars
Koç
01° 47' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 07"
Satürn
Balık
16° 48' 31"
Uranüs
Boğa
22° 30' 04"
Neptün
Balık
28° 59' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 34"
Lilith
Başak
23° 38' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>