Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizdeki gerginliği ancak akşama doğru atacaksınız. Para ve maddiyat konularındaki belirsizlik daha bir süre devam edecek. Sevdiğiniz insanlarla görüşme olanağı bulup, onların size olan ilgisini gördükten sonra daha ılımlı ve uyumlu bir ruh haline kavuşacaksınız. Bir büyüğünüzün rahatsızlığı aile gündemine oturmuş durumda. Bu da sizde çeşitli kaygıların oluşmasına etken oluyor.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliği altında güne uyanıyoruz. Ailevi konularda ve partnerinizle ilgili meseleler üzerinde kendinizi baskı altında gibi hissedebilirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız, karamsar düşünmek yerine durumları mantıklı bir şekilde ele alınız. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen karar vermeyelim. Bir mesele üzerinde odaklanmak veya işleri yoluna koymak zorlaşır. Evinizle alakalı yapmayı düşündükleriniz veya ailenizi yakından ilgilendiren meseleler baş sırayı almaktadır. Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda sakin davranmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanızda bir sakınca yoktur. Saat 15:15 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz bakımından bir hayli istekli olduğunuzu söyleyebiliriz. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili yaşadığın kararsızlıklar son bulacak. Hiç ummadığın bir anda ev arayışına başlayabilirsin.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya eğitim amaçlı seyahatleriniz artabilir. Yeni öğrenmediklerinizle birlikte hedefe yönelik hayat görüşlerinizi ve fikirlerinizi ciddi şekilde aktifleştirme gibi konularda önemli vurgular kazandıracak deneyimler ile karşılaşabilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda çok yoğun olabilirsiniz. Ancak aşırı tutkularla hareket etmek yüzünden mantıklı hareket edemeyebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYIN verdiği güçle arzularınızdan taviz vermek istemiyor,yaşantınızdaki kuralları kendi lehinize çevirmek istiyorsunuz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde arkadaş çevreniz, kariyer gelirleriniz, plan ve projelerinizin tanıtımı, toplantılar ve sosyal ortamlarla ilgili geçici problemler, endişelere hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim gücünüzün ve motivasyonunuzun yükseleceği görüşmelerden fayda elde edebileceğiniz, sosyal ortamlarda daha fazla ön plana çıkacağınız bir zaman sözkonusu olacak.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle öncesinde aile ve geçmişten kaynaklanabilecek durum ve hatıralara bağlı olarak duygusal yoğunluğunuz yüksek olabilir, özellikle ilişkilerinize yansıyabilecek ani tepkileri hem kendiniz hem de karşınızdaki adına kontrol edebilmelisiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar miskinlik yaparak enerjinizi toplayın. Kişisel bakımınıza özen göstermek sizi mutlu eder. Yeni haftaya harika bir görünümle merhaba dersiniz. Öğleden sonra partnerinizle özel bir program yapın. Önce spor, sonra yemek, daha sonra bilim kurgu filmiyle günü noktalayın. Spor yerine bir resim galerisini ziyaret edebilirisiniz. Kafanızda uçuşan ilginç fikirleri eşle paylaşın.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 11" R
Ay
Boğa
29° 42' 02" R
Merkür
Koç
22° 38' 56"
Venüs
Boğa
11° 39' 59"
Mars
Koç
06° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 17"
Satürn
Balık
17° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 50' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 12"
Lilith
Başak
24° 17' 53"
True Node
Koç
15° 17' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>