Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün de her şey yolunda gidecek. Sevdiğinizle güzel zaman geçireceksiniz. Onun yakın ilgisinden ve sevgisinden dolayı şımaracaksınız. Onu mutlu etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Karşılığını da alıyorsunuz.

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Hisseli paraların sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. İşbirliği konularında temkinli olun.

Bugün çevrenizdeki kötü niyetli insanlara karşı tetikte olmalısınız. Ummadığınız bir insan, sizi kıracak bir davranışta bulunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi günün ilk saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizin ters gittiğini görmek sizi üzecek. Kendinizi pek çok konuda çaresiz hissedeceksiniz. Bazı gerçekçi kaygılarınız olacak. Ancak günün ilerleyen saatlerinde yakınlarınız size sıkıldığınız konularda yardımcı olacaklar. Onlarla birlikte olup sorunlarınızı çözmek sizi rahatlatacak ve geleceğe daha umutlu bakmaya başlayacaksınız

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iki hafta sonraki Güneş Tutulması öncesi, aşk hayatımız, çocuklarımız, hamilelik, özel becerilerimizle ilgili konuları farklı bir pencereden görmemizi sağlıyor. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızla ilgili konularda bizi uyandırıyor ve ilgimizi o yöne çekiyor. Tabii ki gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor. Hani isteriz de, zaman olarak uygun mudur değil midir diye bakmak lazım. Kimi Teraziler bunu pek sıcak karşılamazlar. Özgür olamam diye düşünürler. Bazıları farklı tarzda bir yaşama adım olarak ilginç bulabilirler. Sadece annelik babalık duygusu olarak bakmayalım. Belki de işiniz çocuklarla ilgili insancıl bir projeyi işaret edebilir. Evladımız varsa onun gelişimi, güven duygusu, arkadaşlıkları, büyümesi, kendini ifade etmesi için teşvik etmemiz gereken zamandır. Bizi sosyal bir dünyadan öznel bir alana çekerek, toplumun önemsediği değerlere göre hareket etmeye yöneltebilir. Bir grup kurabiliriz, bir ekip çalışmasına adım atabiliriz. Bu Tutulma aşka mesafeli bir duruşu işaret etse de, farklı bir ilişkiye adım atılabilir. Arkadaşlık kurduğumuz biriyle özel anlamda yaklaşabiliriz. Tecrübelerimize sahip çıkarız. Daha önce yaşadıklarımızı unutmadan aşkı ele alırız. Her ne kadar mesafeli dursak da, sevdiklerimizin yanında oluruz. Kimi Teraziler bu Tutulmada, sanata yönelebilir. Bu sıradan tarzda çalışmalar değildir. Sıra dışı ve etkileyicidir. Bu Tutulma Mars ile karşıtlı oluşturacak. İstekliyiz, kararlıyız, cesuruz ancak başkaları üzerinde hakimiyet kuramayız. Ayarımızı da bileceğiz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konsantrasyon bozukluğu yaşasan da senden bir şey kaçmıyor. Partnerinle üstünlük savaşını kazanıyorsun.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal çevre ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen olaylara dikkat!

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir. Bugün bazı konuları abartabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulmada aşk hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili konular beklenmedik bir şekilde duygusal konulara bağlanabilir. Sanatsal kreatif işlerinizde hızlı gelişmeler olabilir

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar miskinlik yaparak enerjinizi toplayın. Kişisel bakımınıza özen göstermek sizi mutlu eder. Yeni haftaya harika bir görünümle merhaba dersiniz. Öğleden sonra partnerinizle özel bir program yapın. Önce spor, sonra yemek, daha sonra bilim kurgu filmiyle günü noktalayın. Spor yerine bir resim galerisini ziyaret edebilirisiniz. Kafanızda uçuşan ilginç fikirleri eşle paylaşın. Bilim

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>