Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu moralle gönül işleri olmaz düşünceniz, pek duygulu görünmüyor.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük para yatırımlarının bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı. Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı içindeler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir. Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Mevcut durumunuz bu sıkkınlığı içermiyor.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle etrafınızla temasa geçmek, bilgilenmek, bildiklerinizi başkalarıyla paylaşmak size hem zevk verir hem de etrafınızdaki insanlara örnek olmanızı sağlar. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, partnerinizin ilgi ve sevgisiyle sizi sarmalaması ve onun için ne kadar değerli olduğunuzu hissettirmesi lazımdır. Ancak o zaman kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Günlük enerjiler bazılarınızın aşk konusunda değişkenlikler göstermesine, geriye çekilmesine neden olabilir. Bunun nedeni, partnerinizin tepkisini görebilmek içindir. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz. Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz-iş hayatımız, ailevi konularda hassasız. Fakat güçsüz değiliz. Jüpiter sizleri destekliyor. Kendinize güveniniz. Geçmişe değil bugüne bakınız. Siz isterseniz her konuda başarılı olursunuz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanabilirsin. Kalbin boşsa birisiyle tanışabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yeni insanlar ve yeni dostluklar da dahil olurken bazı arkadaşlıklarınız da bitebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak isteyebilirsiniz. Eğitim işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Günün ikinci yarısında daha fazla görünür olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde sorumluluklarınız aratabilir. İlişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken maddi konularda değerlendirebileceğiniz fırsatlar, imkanlar karşınıza çıkabilir. Keyifli alışverişler yapabilir, alım satım ve yatırım konularında şanslı olabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken maddi konularda değerlendirebileceğiniz fırsatlar, imkanlar karşınıza çıkabilir. Keyifli alışverişler yapabilir, alım satım ve yatırım konularında şanslı olabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para evinize giren Venüs, size bu alanda kıyak geçecek. Yalnız Venüs Akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmalara da yol açabilir.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken, yurt dışı bağlantılı işlerinizde hareketlenme olur. Seyahat planları için pasaporta ya da vizeye başvurabilirsiniz. Yabancılarla yapacağınız diyaloglar önem kazanır. Akademik bağlantılarınızdan önemli geri dönüşler alırsınız.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>