Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine beslediğiniz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor.

Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz. Hiç yeterli görmediğiniz biri var ve işler çoğunlukla ondan akıyor. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz.

Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Aşk hayatınızdaki kördüğümü bir an evvel çözmeniz, sevgi ve güvensizliğin tercihli ilişkilerde bir arada barınamayacağını bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda yoluna koymayı planladığınız bazı girişimleriniz, sürpriz desteklerle ivme kazanacak. Bu sizi birtakım ortaklık düşüncelerine sokabilir. Akraba çevrenizde oturtmaya çalıştığınız denge, bazı engellemelerle karşı karşıya. Önemsediğiniz hedeflerde bir takım tasfiyeler, netlikler gerekiyor. Çok yönlü ve çok amaçlı işlevler içinde karmaşa yaşayabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Akademik konularınız, yurt dışı işleriniz varsa Ay-Neptün sert kontağıyla beklentinizden farklı sonuçlar alabilirsiniz. Duygusal olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Pozitifliğinizi kaybetmemelisiniz. Akşama gelirken Venüs ve Satürn arasındaki sert etki ortaya çıkıyor. Sizlerin en çok ilişki ve evlilik hayatına dikkat etmesi gerekiyor. Partnerinizle aranızdaki sorunları çözerken yumuşak bir dille halletmeye özen gösterin. Gerçekleri yüze vurarak değil, yumuşatarak söylemelisiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik gelişmeler yaşıyorsun!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Kariyerine dair beklenmedik gelişmeler kapıda! Bu gelişmeler seni epey şaşırtacak. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, yeni bir anlaşmaya imza atabilirsin. Eski bir arkadaşının, yeni kurduğun ilişkiler hakkındaki bazı söylemleri seni düşündürebilir. Eğer yeni bir ilişkiye başladıysan, daha önce ilişki yaşadığın kişinin seni kıskandığının haberini alabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin vereceği müjdeli haber karşısında sevinç çığlıkları atacaksın. Hız bugün ön planda hem kendine özel bir bakım uygulamak hem de aynı zamanda alışveriş yapmak gibi koşturmaların içinde olacaksın.

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz yoğun geçebilir. Sizinle alakası olmayan konularda başka kişiler hakkında yorum içinde olmamalısınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hayatınıza yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi ruhsal olarak etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bazı konuların netleştirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşantınızla alakalı olarak açılımlar yapabilir, girişimci ruhunuz ile etrafınızdaki kişileri kendinize hayran bırakabilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzel bir gün geçireceksiniz. Günlük rutinlerinizde güzel tesadüflerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kafanızın karışık olduğu noktalar olmasına rağmen hem kendinizi iyileştirmeye hem de olanı, olduğu gibi kabul etmeye çok müsaitsiniz. Öfkenizi içinize atıp, biriktirmemelisiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde uzmanlık gerektiren konular, hukuki işlerde gelişmeler yaşanabilir. Erken saatlerde sebepsiz öfke gelişebilir. Öğleden sonra kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz koşullar olası.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz ne kadar dengeli ilişkiler kurmak isteseniz de karşınızdakilerin soğuk, baskıcı, neşesiz tavırlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Siz yine de her şeye rağmen pozitif bakış açınızı koruyun. Samimi arkadaşlarınızla vakit geçirerek üzerinizdeki gerginliği atın. Parlak fikirleri değerlendirin. Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>