Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişle alakalı bir ilgi yoğunluğunuz var. Bu ilgi, netlik olarak ortaya koyduğunuz birçok şeyin hala kafanızda sorulara açık olduğunu gösteriyor. Duygu, mantık ikilemi arasında yanlış zamanlamalı tercihler kullanıyorsunuz

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Yapmayı düşündüğünüz birçok şey, koşullar tarafından erteleniyor.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Dost öğütlerinin çok yararlı olacağı günler yaşıyorsunuz. Bazı hataları yaşayarak kavramaya azimli görünüşünüz, çok ciddi dostlar kaybetmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli ki, şu günlerde duygusallık ve sağduyuyu bir arada dengelemeniz gerekecek. Gerçekçi dostların öğütlerine açık olmalısınız. Önümüzdeki günlerde eskimişlik ve yeni bir başlangıç karmaşası yaşayabilirsiniz. Yeniliklerin vaatleriyle birlikte gelmeme olasılığı oldukça fazla. Yakında neşeli ortamlarda mutlu saatler geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamıza önemli bir enerji etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, kendinize ait tüm kararlarınızı doğru ve zamanında vermeniz adına destekleyicidir. Maddi açıdan olumlu bir yatırımın, uzun zamandır beklediğiniz bir davanın sonuçlanmasını sağlayıcıdır. Birilerini ikna etmeniz gerekiyorsa, bu enerjinin etkisinde başarılı olabilirsiniz. Finansal anlamda sağlam ve uzun vadeli bir girişimde bulunabilirsiniz. Evinizi kiraya verme, ev satın alma, payınıza düşen bir paranın elinize ulaşması bugünlerde mümkün gözüküyor. Bütün bu gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, aile içinde uzun zamandır süre gelen problemleri çözüme kavuşturmanızda yardımcıdır. İlerisi adına yeni bir yatırım kararı alınabilir. Evinizi restore edebilirsiniz veya kiraya vererek gelir elde edebilirsiniz. Kendinize güveniniz yerine gelir. Hayatınızı birlikte geçireceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. Uzun zamandır satmayı düşündüğünüz bir yere alıcı bulabilirsiniz. Elinize bir para geçebilir. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, maddi kazanç elde etmek, eviniz, aileniz ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde cesaretle ilerlemek yönünde önem taşıyor. Hedefler belirlemek veya isteklerimizi elde etmek açısından arzuluyuz hatta bir hayli hırslıyız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle aile içerisinde seninle hemfikir olmayan kişilere tavır sergilemekten çekinmeyeceksin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkide agresif tavırları büyük ölçüde tolere etmelisiniz. Eşinizin özgürlük isteği ilişkinize istemediğiniz bir şekilde zarar verebilir. Kariyerde baskılara karşı dikkatli olmalısınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha güçlü olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularla baş etmeniz kolay olmayabilir. Ev hayatınızda daha kontrollü olmanız gereken koşullar gündeme gelebilir. Eski konular açılabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal ihtiyaçlarınız arttı. Maddi baskılar hissedebilirsiniz. Fakat şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi başaracaksınız. Daha önce itibar etmediğiniz konulara şimdi daha farklı açılardan bakarak olayları şansa çevirebilirsiniz. Meydana gelen olaylar alışkanlıklarınızı değiştirmeniz için sizi zorluyor. Buna karşılık direnç göstermeyin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve aşkla dolu bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizle veya eşinizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle öğle sonrasında pozitif ilişkileri oldukça destekleyen astrolojik görünüm söz konusu. Attığınız her adım bugün size mutluluk verebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda birden fazla seçenek veya alternatif karşınıza gelebilir. Bu hafta şansınızı özellikle aile hayatınızda veya gayrimenkule yönelik işlerinizde kullanabilirsiniz..

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci bir tutum içine girebilir, kararsız ve öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Duyacağınız haberlerin doğruluğunu araştırmalısınız. Aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin. Yanlış anlamış olabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 43" R
Ay
Oğlak
16° 43' 18"
Merkür
Koç
16° 40' 14"
Venüs
Boğa
00° 13' 18"
Mars
Balık
29° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 36"
Satürn
Balık
16° 31' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 40"
Neptün
Balık
28° 53' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 23"
Lilith
Başak
23° 16' 04"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>