Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konularında şanslı birisiniz. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor.

İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız. Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir.

Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz. Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız. Bu konuda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor.

Arkadaş arasında olur, denilen türden bir sürtüşme, planlı olarak şekillendirilmeye çalışılıyor. Dost çevrenizdeki bu gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize yol açabiliyor. Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlık etkisi altıda bir yanımız her şeye bir kulp takmaya, olur olmazları kafaya takmaya müsait halde. Öyle ki, ne sağımız belli ne solumuz belli, bir hayli de huzursuzuz. Bize göre bu böyle olmalıydı, şu şöyle neden olmadı soruları at koşturuyor zihnimizde. Akşamı daha güzel geçirmek, endişelerden kurtulup rahatlamak için istekli olursak, belki de ummadığımız güzelliklerin bize yönelmesini sağlayabiliriz. Ne dersiniz? Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, iç dünyanızda bir hayli sıkıntılı olduğunuzu, bazen işin içinden çıkamadığınızı, bu yüzden de her meseleyi kafanızın içinde kurcaladığınızı gösteriyor. Ailevi durumunuz, özel hayatınızla ilgili konularda sakin olmaya çalışmakta yarar var. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü, incelikli ve titiz duyguların işaretçisi ve aynı zamanda bir hayli derinlikli olarak düşünülmesini sağlıyor. Para çok önemli. Belki de kilit bir faktör. O sizi biraz kaygılandırıyor olabilir. Eğer siz de böyle hissediyorsanız, gözden geçirmede bulunmadan hareket etmeyiniz. Soru işaretleri kafanızda cevaplanmadan karar vermeyiniz. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, iç dünyamızda bir şeyleri kafamıza takabileceğimizi gösteriyor. Titizlenebiliriz. Kendimize göre yorumlayabiliriz. Bunun yerine, biraz rahat olmak, her şeyi bu kadar irdelememek gerekiyor. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde oldukça dikkatlisiniz. Dışa renk vermezsiniz. Para ve güç sizin için önemlidir. Ortam ve kişilere göre davranırsınız. Saat 19:40 Ay-Pluto olumlu görünümü, her konuda kazançlı çıkma arzunuzdur. Geleceğimizi garanti altına alma ihtiyacınız her zamankinden çok daha yükselir. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkta gerçeği görme vakti. Önümüzdeki günlerde evini güzelleştirmeye mesai harcayabilirsin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli bir şekilde yürütmek istediğiniz konular bir anda hayatınıza huzuru getirebilir. Ruhsal ve maneviyat konularına olan ilginiz sizleri çok farklı arayışlara götürecektir. Hayatın maddi ve maneviyat konularında, dengeyi oluşturabildiğiniz zaman daha kolay aktığını göreceksiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinize daha çok güvenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi içinize dönmek için de fırsatlar olabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Esnek davranmaktan ve hareketli olmaktan çekinmemeniz gerekiyor bugün. Zira bu hareket yaşamınıza ilginç ve sıradışı kişileri getirebilir, farklı tanışıklıklar kurabilirsiniz. Beklemediğiniz hoş sürprizlere açık olmalısınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğayla ve toprakla geçirilen vakitler ruhunuzu rahatlatabilir. Aile büyüklerinizle birlikteyken kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Arayanınız, soranınız çok olabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ikili ilişkilerinizde ani kopmalara fikir ayrılıklarına neden olabilir. Siz barış istedikçe karşınızdakiler isyankar tavırlara bürünüp sizi üzebilirler. Hayatta hep tek başımıza olduğumuzu hiç aklınızdan çıkarmayın. Yalnızlık da paha biçilmez bir olgudur.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>