Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz.

Ortaklık ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor.

Fazlaca önemli ve tartışmalı görüşmeleriniz olabilir. Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz yolculuklarınız var. Kısa mesafeli, ama yoğun. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlar, ilgi alanlarınızdaki tercih sıralamanızı değiştirebilir. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Bugünlerde sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalar söz konusu.

4 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:34 Ay-Mars zorlu görünümü, gücümüzü kanıtlamak için her yolu deneyeceğimizi gösterir. Daha fazla kazanmak için çabalarız, daha fazla başarmak için gayret ederiz. Ancak bu bazen öyle bir ihtirastır ki, hiçbir şeyi gözümüz görmez. Eğer bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyorsa, tatmin olmayız. Bize iyi gelecek olan, insanların ilgisi ve kendimizi kanıtlama çabasıdır. Bunun ayarını bilmemizde yarar görüyorum. Saat 10:16 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bireylik duygumuzu her anlamda yükseltiyor. Toplum içinde veya kişisel yaşantımızda geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Saat 11:34 Ay-Jüpiter görünümü, bazı minik sorunları tetikler. Sözgelimi dostluklar, geçmişte yaşananlar veya şu andaki durum içsel bir çatışma yaratır. Hep sizden bir şeyler bekleniyor olması sizi yorar. Siz de destek görmek istersiniz. Parasal konular biraz yorar. Bütçeye göre ayarlama yapmak zorunluluğu doğar. Saat 18:52 Ay-Merkür görünümü, dostlarınızdan göreceğiniz desteğin işaretçisidir. Güzel haberler alabilirsiniz. Bir projeyi yürürlüğe koyabilirsiniz. Daha önce karar verdiğiniz bir girişimi şimdi yürürlüğe koyabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detayların önem kazandığı günlerden geçiyorsun. Yaşam alanında değişiklikler yapmak isteyeceksin.

4 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle yaşayacağınız problemler size, hayatınızda sorumluluk duygusunu tekrardan sorgulatabilir. Onlardan destek almayı planlarken olaylar hiç te umduğunuz şekilde ilerlemeyebilir. Bu durumda size tavsiyemiz acilen başka bir plan durumuna geçmeniz olacaktır

4 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farklı, sıradışı ve yenilikçi düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün olabilir. Teknolojiye ve fütüristik konulara meraklı olabilirsiniz. Sosyal paylaşımlara açık bir gündesiniz.

4 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

4 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal konularda anlık öfkelerin ve tahammülsüzlüğün neden olabileceği sarsıcı olaylara işaret etmekte. İşinizle ilgili konuların sebep olduğu tatsızlığın hırsını birlikte olduğunuz insandan almaya kalkmamalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız aksi halde sinirlerinizin gerilmesi ile birlikte sağlığınız da etkilenebilir. Bugünve özel hayatınız da önemli konularda daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.

4 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda keyifli etkiler altında olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işlerde bir partnerle ilerlemek size daha kolay gelebilir. Maddi konularda kolay parlamaya açık olacaksınız.

4 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi topluluklara adayacağınız bir gün geçirirsiniz. Etrafınıza fayda sağlamak birincil prensibiniz olacaktır. Diğer yandan incir çekirdeğini doldurmayacak konular yüzünden sevdiklerinizle tartışmaktan kaçının. Hep dengeyi kurma görevi size kalır bunu da unutmayın. Arkadaşlarınızın kahve davetine katılın.

4 Ocak 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz.

4 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 51' 58" R
Ay
Oğlak
17° 28' 08"
Merkür
Koç
16° 41' 21"
Venüs
Boğa
00° 17' 24"
Mars
Balık
29° 16' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 22"
Satürn
Balık
16° 31' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 51"
Neptün
Balık
28° 53' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 35"
Lilith
Başak
23° 16' 26"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>