Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Yakında sıkı para politikaları içine girmeniz gerekebilir. Harcama alışkanlığınızın doğal bir özellik olduğu yolundaki düşünceleriniz pek yararlı değil.

Bugünlerde iyi gözlemci olmanız çok önemli. Dışınızda gelişiyor gibi görünen birtakım olaylar, şimdiden devreye girmenizi gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayatı hafife alıyorsunuz. Etrafınızdakiler bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz muziplikler yanlış anlamalara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:23 itibariyle başlayan ve gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay, sosyal ilişkilerinizi canlandırıcı ve umutlarınızı yükselticidir. Ayrıca sanatsal aktivitelerinizde sizleri destekleyicidir. Erotizm duygunuzu yoğunlaştırıcı, aşk hayatınızı ateşleyici, kendinizi istediğiniz şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Gönül maceraları bu ışık altında sıkça yaşanabilir. Flört ilişkilerinde karşı cins üzerinde hakimiyet kurmanız bu etki altında gayet kolaydır. Zengin ve lüks olan her şey ilgi alanınız içindedir. Hatta daha fazla kazanmak için borsa gibi alanlara yönelmeniz mümkündür. Şans oyunlarında ufak miktarlarda para kazanabilirsiniz. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünüm etkisinde, ev ve ailevi konularda ciddiyetle durmalısınız. Eğer mali, sağlık veile alakalı bir karar verilecekse derinlemesine gözden geçirilmedir. Kişi ideallerine uygun şekilde ilerlemekten yanadır. Güven olgusunu yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Problem kaldıracak hali yok. Neyi arzuluyorsa, o yöndeki gelişmelerin olmasını istiyor. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün hukuki bir problemin istediğiniz yönde sonuçlanarak hakkınız olanı alacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda uzlaşmacı tavırlarınız ve olaylara yaklaşımınız maddi manevi kazançlı çıkmanızı sağlarken aynı zamanda size kapıların aralanmasını sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Terazi'ler bugün her türlü gelişmeyi olumlu değerlendirmeli ve cesaretli davranmalısınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız haberler pek hoşunuza gitmeyebilir. Geçmiş problemleriniz bugün yeniden su yüzüne çıkabilir. Yakın çevrenizde oluşan rekabet duygusu kıskançlık gibi huyları da beraberinde getirebilir Dikkatli olun.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar farkındalığınızı arttırabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir, kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. Alacağınız bir haberden fazla etkilenmeniz mümkün. Ancak, duygularınızın sizi yanıltabileceğini düşünmelisiniz. Sakin ve serinkanlı bir tavır içine girerek çok daha keyifli bir gün geçirmeniz mümkün.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir gün geçirebilir, yeni kişilerle ve sosyal çevrelerle tanışabilirsiniz. Size ilham veren kişiler ve olaylar bugün karşınıza çıkabilir. Özelliklehayatınızda etkileyici ve büyüleyici yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle mantıklı diyaloglar kurmakta zorlanabilirsiniz. İyimserliğinizi elden bırakmayın ve işlerinizi başka bir güne ertelemeyin. Çevrenizden iyi haberler alacaksınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim gündelik hayatınızı kolaylaştıran insanlarla çevrili olduğunuzu size fark ettirir. Hem aileye yetişmek hem işte başarılı olmaya çalışmak sizi enerjinizi düşürür. Bu yüzden sizi destekleyen kişilerle hayatınızı kolaylaştırmayı denemelisiniz. Hiç kimse her şeyi siz yapıyorsunuz diye madalya takmayacak.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 12" R
Ay
Aslan
29° 53' 46"
Merkür
Boğa
00° 13' 14"
Venüs
Boğa
20° 12' 17"
Mars
Koç
11° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 27"
Satürn
Balık
17° 48' 32"
Uranüs
Boğa
23° 14' 57"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 04"
Lilith
Başak
25° 04' 03"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>