Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisi, hayati diğer ilişkilerden bağımsız olmasa da, bazen onlardan soyutlanmaya değebilir. Ciddiye almayıp karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz.

Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak. Durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz Bazı ilişkilerde doğru tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi değişik bulduğunuz konularda, çevrenizdeki insanlarla epeyce ortak davranışlar içinde görünüyorsunuz. Karşılıklı etkileşimler söz konusu olabilir. Son günlerdeki gelişmeler, sizin yararınıza değişmek üzere. Hiçbir çaba göstermeden ve farkında olmadan aldığınız desteğin bunda çok payı var. Sevgi bağlarınızdaki kopuklukları onaracaksınız.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak sondördün, bir yandan dengeniz bozulmasın diye mantıklı düşünmeye çalışırsınız. Ancak diğer taraftan aileniz ve yuvanızla ilgili konularda baskı altındasınızdır. Sizi huzursuz eden nedenlere çare ararken kendinize daha fazla yüklenebilirsiniz. İşte bu stres demektir. İlk önce sağlığınızı bozar. Onun için bugün lütfen bir şeyleri yerli yerine koyacağım diye üzülmeyin. Kendinizi oyalayacak, mutlu edecek bir şeyler yapın. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, ailevi konular bir hayli önemini koruyacak. Özellikle aile bağlarınızı güçlendirmeniz ve bozulan düzeni yeniden sağlamak için ciddi anlamda düşüneceksiniz. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, aile yaşamınız, imajınız, başkalarıyla olan her türlü maddi-manevi paylaşımlarınız kısaca güvenliğinizle alakalı konulardaki hassasiyetinizin simgesidir. İç huzurunuzun yeniden temini için köklü bir dönüşümün önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu dönüşüm çocukluğunuzda yaşadıklarınızda tutun da, ailenizle olan ilişkiniz, genç yaşta ödediğiniz bedeller ve üzerinize yığılan sorumluluklara kadar geniş bir yelpaze üzerindeki her bir meselenin tekrar gündeminizde yer işgal etmesine neden olabilir. Kişi böyle bir etki altında üzerindeki iç ve dış baskıların artışı nedeniyle tedirgin olabilir hatta isyan edebilir. Ancak bu isyanın gerisinde son derece önemli bir ayrıntı vardır. Ne kadar güvendeyim? İşte bu sorunun cevabı için kişinin oturup her şeyi tekrar ele alması gereklidir. Bu ele alma esnasında ister istemez yüzleşmede bulunmak lazımdır. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu aile hayatımız ve toplum içinde kendimizi güçlü bir şekilde ifade etme arzumuzu işaret ediyor. İster evli, ister ailemizle veya yalnız başımıza hayatımızı sürdüren biri olalım, güçlü olmak, ailenize, sevdiklerinize sahip çıkmak bizim için önemli olacak. Bazıları, yeni bir düzen kurmak isteyecek, kimileri düzenini korumaktan yana olacak. Size göre, dışarıdan gelebilecek her türlü müdahalede kalenizi güçlü bir şekilde korumaktan yanasınız. Ancak bir şeye dikkat ediniz. Sorumluluk bilinciyle hareket etmek ve ne istediğinizi biliyor olmanız çok önemlidir. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu geçişi paraya daha fazla önem veririz. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün gayet iyi bilincinde olursunuz. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde Ay burcunuzda ilerlerken ışığınız ve enerjinizle dikkat çekici olabilirsiniz. Maddi konularda ve özellikle harcamalarda biraz daha dikkatli bir tutum içinde olmalısınız. Aile içi ilişkiler açısından keyifli bir gün olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin hayatınızla ilgili beklentileri sizleri zor durumda bırakabilir. Birikim ve beklentilerinizi mantıklı bir şekilde yönetmeyi öğrenmelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel olarak önem verdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha güçlü ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile gün içinde olumlu görüşmeler yapabilirsiniz. Aile konularında zorlanmalar olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınız artıyor. Ailenizin sizden beklentileri var. İleride vicdan azabı çekmemek için yapmanız gereken ne varsa yapın. Karşılığını sevgi olarak alacaksınız.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız kararlarla, güçlü kişiliğinizi aile büyüklerinize gösterebilirsiniz. Baskıcı tavırlar ortamı biraz gerebilir. Bu da özel yaşantınızda ilişkinizi bozabilir. Çok dikkatli olmalısınız.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşacaksınız. Birlikte hoş vakit geçirebilir, geçmiş günleri anabilirsiniz. Sevdiğinizle ilgili kafanızın içinde bazı kuruntular yaratabilir ve bunları düşünüp sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, bunun üzerinde durmayacaksınız.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>