Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte güzel planlar yapabilirsiniz ve yeni kararlar alabilirsiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve elinizdeki bazı işleri tamamlamak için fırsatlar elde edeceksiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz.

Maddi konularda sabah saatleri genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve bir beklentinizin gerçekleşme ihtimali olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün öğle sıcaklarında sağlığınıza dikkat etmeli ve ani girişimlerde bulunmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili bir takım sorunlar bugün gündeminizi oluşturacak. Zamanınızın çoğunu ailevi sorunlarınızla meşgul olarak geçirebilirsiniz. Gün içinde dikkat dalgınlığı yaşayabilir ve sorunlarınızın çözümünde mantık hataları yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir davete katılmanız muhtemel. Bu davette eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:26 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında, değişik çevre arayışı, farklı yerler görme ihtiyacı sizin için artık elzem olmuştur. Bir yolculuğa çıkabilir, biraz olsun rutin hayatınızdan uzak durmak isteyebilirsiniz. Saat 10:12 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sürpriz bir güzel haber, aşkla sarmaş dolaş olma, yeni bir sayfa açabilme arzumuzu, heyecanımızı işaret ediyor. Saat 22:16 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi birilerine sunmak, tercihte bulunmak, çevremizle bağlantıya geçmek istiyoruz. Ayrıca yeni bir şeyler yapmak, farklı bir yerlere gitmek, orada kendimizi ifade etmekten yana olacağız. Saat 22:50 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek arzumuzu işaret ediyor. Ancak hala daha bir çok konuda yol belirlemekte, ilerlemekte zorlanıyoruz. İşte bu saatlerde kendimizi kısıtlanmış hissedebiliriz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız bir olayın yeniden irdeleyerek, o zaman görmediğiniz detayları bu dönemde görebilir, hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak... İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkiler uzmanı olduğunuz aşikar. Çok fazla tanıdığınız, iletişim halinde olduğunuz veya olumlu diyaloglar geliştirdiğiniz kişiler var. Bugünlerde, bu kişileri aramanın zamanı gelmiş olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcı düşünceler, yenilikçi yaklaşımlar, iyimserlik, entellektüel aktiviteler gün boyu ön planda. Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir. İnançlar, ideolojiler ve prensipler konusunda inatçı veya ısrarcı davranmak fikir çatışmaları anlamına gelebilir. Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizden çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı daha iyi anlatmak yönünde şanslısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gayet ciddi masraflar karşısında şaşırmış durumdasınız. Ancak birlikte olduğunuz kişi ile fikir ayrımı yaşamanız sizi zora sokacak. Diğer konulara meydan okuyor durumdasınız. Yeni tekliflere açık olmalısınız.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi bir an önce yaşamak ve somut olarak önünüzde görmek istediğiniz bugün, iletişim konusunda somut ve kalıcı adımlar atarak, istediğiniz konularda kararlı yaklaşımlarla kazanımlar sağlayabilirsiniz. İş bağlantılarınızda hızlanma bekleyebileceğiniz bugün, yolculuklar ve geleceğe yönelik yeni hedefler size artı sağlıyor.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz başka konularla uğraşırken, yakın çevrenizde oluşacak bir sorun size hassaslıklar yaşatabilir. Fikirsel olarak gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizde çok inatçı olduğunuzu fark edebilirsiniz.

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dolunay etkisi ile,  su, deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa

1 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

1 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>