Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün değişik insanlarla tanışma olanağı bulacaksınız. Çevrenizde sizden hoşlanan insanlar olabilir. Aradığınız insanı bulmanız bugün söz konusu olabilir.

İş hayatınızda bugün yorucu ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. Rutin işlerinizden başka bir işle ilgilenmeyeceksiniz. İş yerinizdeki gelişmelere tepkisiz kalmak isteyeceksiniz.

Bugün bazı taksitlerinizi ödemek için para bulmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda yakın bir arkadaşınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle dalgınlığınızın ön planda olduğu bu günde kendinizi tehlikelerden korumalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızdan göreceğiniz olumlu tepkiler kırılan hevesinizi yeniden canlandıracak vehayatınızda başarınızla adınızdan söz ettireceksiniz. Özel yaşamınız da da kırgın olduğunuz eş ya da sevgilinizden gelen güzel haberlerle barışacaksınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 13:44 itibariyle Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, çevre değişimleri, iş, eğitim veya bir yere yerleşim, görüşmeler yönünde etkili olup, mevcut şartlara bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sizin arzunuz, istediğiniz ve planladığınız şekilde işlerin yürümesi, arzu ettiğiniz şekilde gerçekleşmesi. Bunun için biraz mücadele etmek gerekiyor. Beklentilerinize uygun düşmeyen durumlar veya farklı nedenlerle seyahatler, yerleşim yeriyle alakalı konular hemen çözülmeyebilir. Venüsün gerileme hareketi de, bu Dolunay ile örtüştüğünden sabırlı olursanız, işlerinizi Eylül başına kadar halletmiş olursunuz. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan  burcuna gerileyecek. Bu sizler için tatil anlamında yararlıdır. Eğer daha önce biriyle tanıştıysanız, başka bir şehirde, ülkede yaşıyorsa, şimdi buluşmak için uygun zamandır. Ancak bu süreçte yeni tanıştığınız kişiye hemen kapılmak, ileriye götürmek, hatta evlilik gibi hayati bir karar vermek yanlış olur. Bu dönemde sevgilinizle birlikte hoşunuza gidecek aktivitelerde bulunabilirsiniz. Eğer yalnız tatile gitmek istiyorsanız, farklı bir yer görmek şöyle bir kendinizle baş başa kalarak dinlenmek de iyi bir fikirdir. Kendinizi değerli hissetmek arzunuz bu dönemde daha fazlalaşır. Eski bir sevgiliyle karşılaşmanız mümkündür. Daha önce hoşunuza gitmeyen birini şimdi beğenmeye başlamamanız şaşılacak bir şey değildir. Yabancı ülkelerle alakalı anlaşmalar, yatırımlar, görüşmeler mutlaka çok dikkatli bir şekilde incelenmeli, geri hareket bitene kadar üzerinde düşünülmelidir. Çocuğunuz yabancı bir ülkede doğabilir, kısa süreli gittiğiniz bir yerde uzun zaman kalınabilir. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,  

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle çoğalan bir ilişki içindesiniz. Bazı hatalarınızı görmezlikten gelmelisiniz. Bazen, duygusal olayları kafanıza takıyor ve sinir sisteminizi bozuyorsunuz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Derin duygulara sahipsiniz ve fazlasıyla ilgi bekliyorsunuz. Bugün sevdiğiniz kişi için yapamayacağınız şey yok gibi. Onunda duygusal günü olmasından dolayı tam bir ahenk içindesiniz. Aranız düzeliyor. PARA: Mesleğinizde şanslı sayılırsınız çünkü severek yaptığınız bir işiniz var. İmkansızı başarıyor ve kendinizden söz ettiriyorsunuz. SAĞLIK: Dolu dolu yaşamayı sevdiğinizden dolayı sürekli hareket halindesiniz. Duraklamalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz başka konularla uğraşırken, yakın çevrenizde oluşacak bir sorun size hassaslıklar yaşatabilir. Fikirsel olarak gergin olabilirsiniz. Düşüncelerinizde çok inatçı olduğunuzu fark edebilirsiniz.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınızla ilgili sorunlar sizi sık sık rahatsız ediyor. Bugün bu sorunlar sebebiyle keyifsiz olabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde gergin olabilirsiniz. Bazı konularda yaptığınız hataları sürekli tekrarlıyorsunuz. Geçmişten ders almayı öğrenmelisiniz. Aileniz size bu konularda baskı yapmaya kalkabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>