Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırı derecede çekici bulduğunuz biri var. O da sizi çok ilginç buluyor. Ama onu henüz çekicilik alanınıza alamadınız. Daha doğal olun, ilginçliğin arkasından çekicilik gelecek gibi görünüyor.

Bugün işe gelmemek için önemli gerekçeleriniz vardı. Ama gelmekle ne kadar iyi yaptığınızı da geldiğinizde anladınız. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak.

Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir. Geliriniz kadar yaşama alışkanlığı edinmelisiniz.

Bir aile büyüğünüz size özel bir sevgi besliyor. Siz ona bunun tam karşılığını veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adınız kullanılıp bir şeyler elde edilmeye çalışılıyor. Oysa siz, sizi referans gösteren kişinin hiçbir şeyi değilsiniz. Bunu bir araştırın. Altından asla onaylamayacağınız bir gönül meselesi çıkacak. Yurtdışındaki bir can dostunuzu son olaylar nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen birkaç gün içinde karşınıza çıkıp sizi sevindirecek.

1 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüzü  Ay-Boğa burcu seyri ile karşılıyoruz.  Bu enerjinin özünde, güvence-huzur-pratik olma-üretkenlik yer almaktadır. Sizler de doğal olarak günlük işlerinizi yaparken,çevrenizle olan ilişkinizde, sağlığınızla ilgili konularda hem maddi hem de manevi yönden tatmin olmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa, bir şeyler sizi rahatsız ediyorsa,  bunların mutlaka çözülmesini beklersiniz. Saat 03:42 Ay- Chiron olumlu ışığı, huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Saat 13:44-23:04 arasında Ay-boşluk etkisi altında çabuk karar vermeyelim. Kişisel bakımınız, sağlığınız, iç huzurunuz için gerekli olan aktivitelere yönelmekte yarar var. Pozitif düşünmenizi, rahatlamanızı, kendinizle barışmanızı sağlayan ne varsa ona yönelin. Dünyanın tasası bitmez. Ancak insan kendine özen göstermeyi de bilmelidir. Saat 23.04 Ay-İkizler burcu seyri,  özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerji geçişidir.  Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, uzlaşıdan yana olursak, sinirlenmezsek,  karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır. Güzelliklerle buluşacağınız bir gün  geçirmeniz dileğimle,

1 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve yapmak istediklerinizi açıkça ortaya koymanız bazı anlaşmaları yeni bir boyuta taşıyabilir, sizi yeni bir pozisyona getirebilir ya da sevdiğiniz kişilerin sizi daha iyi görmesini sağlayabilir. Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler size olan ilgiyi arttırabilir, özel yaşamınıza hareket gelebilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki gün, aklınızda sadece yardımcı olmaya çalışmak olsa bile, kenarda durmanızda fayda var. Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili bir mutluluğa şahit olacaksınız. Bunu sizin de yaşamamanız için hiç bir neden yok. Tercihlerinizi iyi yapmanız yeterli.

1 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınızda partnerinize olan ilginizi belli edip, ona sevginizi sunun. Karşınızdaki kişinin sizinle mücadele etmeye değil, sizin ilginize ihtiyacı var. Son derece keyifli ve iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün bir şeyler tam karışıyor derken, üst üste gelen çözümler sayesinde evrenin size uzanan yardım elini hissedecek ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edeceksiniz.

1 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir arkadaşınızla buluşmak ve konuşmak için harika bir gün. Daha önceden sorun olan konu ve olayları halletmek için harekete geçebilirsiniz. Durumları toparlamak kolay olabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait finansal kaynaklar, kazanımlar, ortaklaşa gelirler, miras, burs,prim, ödemelerle ilgili konularda karışıklıklar meydana gelebilir. Özellikle internetten yapılan alış-verişlerde dikkatli olmakta yarar var, hesap hataları, karışıklıklar ortaya çıkabilir. Bankacılık işlemlerinde sorunlar oluşabilir.

1 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

1 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>