Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

1 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Boşluk ilerleyişi dün akşamdan bu yana etkili olmaya devam ediyor. Pazar günümüzün tümünde de bu durum geçerlidir. Ailemiz, güvenliğimiz, çocukluğumuz her şey bizim için kıymetlidir. Sevdiğimiz insanları yanımızda görmek isteriz. Bize karşı kaba davranılmasına müsaade etmeyiz. Herhangi bir sıkıntı olduğunda, oradan uzaklaşmak isteriz. Saat 17:55 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, yenilikleri uygulamak için, harekete geçmenizi sağlıyor. Değişimlerin çoğu size heyecan verici gelir. Hatta bu hızlılıkla nasıl başa çıkacağınızı bile düşünmezsiniz. İlginizi çeken her konuya merak duyarsınız. Kimlerle bağlantıya geçmeniz gerektiğini bilirsiniz. Aşk hayatınız da bu hızlılıktan nasibini alır. Çabucak ilişki kurmak, tanışmak, görüşmek, buluşmak bu etki altında kolaylaşır. Saat 23:15 Merkür-Jüpiter karşıtlığı, iletişimsel ve fikirsel anlamda çevremizdeki insanlar başta olmak üzere, dış dünya ile olan bağlantımızın simgesidir. Yenilikçi görüşlerimizle ilgi uyandırırız. Bir konuda karar vermeden önce ben iyice düşünmenizden yanayım. Bu görünüm iyi bir planlamanın hakikaten etkili olacağını işaret ediyorsa, bizim de hedeflerimiz yönünde tabii ki özen göstermemiz lazım. Size eğitimden, yurtdışındaki işlerinize kadar yeni adımlar atmanız yönünde destekleyen bu enerji, neyi nasıl ve neden yapmak istediğimiz yönünde heves kazandırdığı gibi, attığımız adımın vardığı sonucu görmemiz halinde başarılı girişimleri de işaret eder. Jüpiter geri hareketi ve tüm gün boşlukta ilerleyecek Ay etkisini hesaba katarsak, detayların önemini de göz ardı etmemiz iyi olacaktır. Dilden çıkmaya görsün bir SÖZ Etkisi ulaştığı yerde anlaşılır Kimi söz sahibinin güzelliğine yakışır, gönlü huzurlandırır Kimi söz sahibinin zehrini taşır,,,,yüreğimizi acıtır......   Mutlu pazarlar dostlarım, Can yürekleriniz güzel sözlerle huzur bulsun. Kalben sevgilerim sizlerle olsun.

1 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir. Fikir ve düşüncelerinizi dile getirmek isteseniz de, açıklamalarınızın etkilerini ve sonuçlarını düşünerek konuşmanızda ve kötü sonlardan kaçınmak için politik olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay'ın Güneş ve Neptün'le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs'le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir(aslında on gündür hissediyoruz). Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili olarak memnuniyet duyabilirsiniz. Bu sizi olumlu motive edecektir. Rehavete kapılma eğilimine karşı koymanız da gerekebilir.

1 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 09.58'de Balık burcunda gerçekleşen Yeniay ile birlikte huzuru ve mutluluğu daha yoğun hissederken, ruhunuzun iyileştiğini fark edecek, hayattan daha fazla zevk alacaksınız. Aile ve yerleşim konusunda olumlu etkilere sahipken, eğer arzu ediyorsanız kolaylıkla alım satım yapabilir, evinizle ilgili değişiklikler gerçekleştirebilir ve Jüpiter'in de desteği ile kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

1 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin para ile ilgili hiçbir konuya odaklanmaması gerekiyor. Olayları abartacağınız için, canınız oldukça sıkılabilir. Bu sıkıntı yüzünden daha fazla para harcayıp işleri gerçekten de çok zor bir hale getirebilirsiniz.

1 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 13" R
Ay
Yay
19° 28' 25"
Merkür
Koç
16° 09' 18"
Venüs
Koç
27° 40' 29"
Mars
Balık
27° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 37"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 21"
Lilith
Başak
23° 02' 18"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>