Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül meselelerinizde zor rastlanır harika bir sırdaşınız var. Bu akşam onunla birliktesiniz. Son günlerdeki bezginliğinizin sebebi tatsız bir ilişkiyi sürdürmek olabilir mi, diye düşünüyorsunuz.

Hayatın bugünkü koşullarında kimseyle sürtüşme niyetiniz yok. Yeteneklerinizi yeterince kullanamasanız da, sizden daha az yetenekli insanlara bağlı olarak çalışsanız da buna katlanmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek.

Şakacı birisiniz. Ama bazen şaka mı yaptığınız yoksa ciddi mi olduğunuz anlaşılmıyor. Bunu size çok söyleyen oluyor, dikkate almıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kan bağı ilişkilerini çok önemseyen birisiniz. Bu nedenle aile bağlarınızın zayıflığı sizi üzüyor. Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık hissediyorsunuz. Bugün sizi karamsarlıktan kurtarmak isteyen arkadaşlarınıza yönelecek, hafta sonunu onlarla birlikte geçirmek isteyeceksiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 5 Ekim saat 21:40 koç burcunda oluşacak dolunay, aşkta,hayatınızda, sosyal ilişkilerde-yetenekli olduğunuz konularda ispat etme çabanızdır. İki şey sizi bir hayli düşündürür. Sosyal ilişkilerimi güçlendirip, grup-ekip çalışmalarına yönelerek mi kendimi göstereyim, yoksa bir yerde maaşlı çalışıp rutin bir işi mi tercih edeyim? Bu sorular kafanızı bir hayli kurcalar. Aslında her ikisi de yapılabilir. Fakat güvence söz konusu olduğunda, bir yere girip çalışmak daha sağlam gelebilir. Bir kısım Yaylar bu Dolunayda bu türden çelişkiler yaşayabilirler. Mevcut yaşam stiliniz veya işinizin durumu bunda belirleyici faktördür. Bir kısım yaylar için daha farklı bir durum söz konusu olabilir. Bir proje hazırlanmıştır. Bunun için haber bekleniyordur. Fakat şu anda belirsizlikler nedeniyle sabırlı olmanız gerekebilir. Aşk hayatında bu Dolunayda kafamız bir şeylere takılı olduğu için, iki yönlü düşünebilirsiniz. Bekarsanız, işi gücü, sosyal yaşamı olan birini tercih edersiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizin size işinizde destek olmasını, sorumluluk almasını ancak üstünüzde baskı kurmamasını beklersiniz. Dolunayın yöneticisi Mars-Başak burcunda ilerliyor, Venüs ile kavuşum yapacak. Bu durumda iş, hedef, aşk anlamında hem titiziz hem de sorun kaldıracak halimiz yok. Eleştiriye gelemeyiz. Her şey tıkır tıkır yolunda gitsin diye bekleriz. Oysaki bizim de planlı ve programlı çalışmamız gerekiyor. Dışarıdan beklerken, sizin ne yaptığınızı bilmenizde yarar var. Dolunayın her birimizde farkındalık yaratması dileğimle,

5 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Bugün yaptığın işlerde daha çok insanla iletişime geçmen ve karşılıklı görüşme yapman gerekebilir.

5 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hâkim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın.

5 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı göstermek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi karar almaya zorlayabilir. Eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Teknik işlerde başarı gösterebilirsiniz. Yakın olduğunuz kişilerle iletişiminize dikkat edin.

5 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunay, aşk hayatınızı tetikleyip hızlandırabilir. Bu döngüde sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınız ve özel ilişkileriniz arasında dengeyi çok iyi sağlayın.

5 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Ay, evdeki duygusal ortamı zenginleştirir.Bugün klasik müzik dinlemek, sanat harikası filmleri takip etmek, resim kursuna gitmek, şifa çalışmalarına katılmak, spiritüel yayınları okuyup faydalanmak için harika. Bale, müzikal gösterilere de gidebilirsiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 33' 04" R
Ay
Yay
16° 07' 19"
Merkür
Koç
16° 06' 51"
Venüs
Koç
27° 21' 17"
Mars
Balık
27° 26' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 07"
Satürn
Balık
16° 18' 36"
Uranüs
Boğa
22° 10' 44"
Neptün
Balık
28° 49' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 27"
Lilith
Başak
23° 00' 34"
True Node
Koç
15° 29' 16"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>