Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlığını aşkın önkoşullarından biri olduğunu düşünüyorsunuz. Ama kıskançlıklarınızla ortalığı toz duman ederken, kıskanılmaya neden bu kadar tepkimeci olduğunuzu hiç sorgulamıyorsunuz.

Sert görünme çabanız, içinizdeki yumuşaklığı gizleyemiyor. İş arkadaşlarınızın düzensizliği sizi delirtiyor. Sert ya da yumuşak, onlarla bu konudaki çatışmalarınız bir netice vermeyecek.

Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek. Maaş gününe bu kadar yakınken avans isteyemeyeceğinizi biliyorsunuz. Yine vefalı dostlara başvurmaktan başka çare görünmüyor.

Ani duygusal çıkışlarınız oluyor. Sevenleriniz buna alışkın. Ama bu alışkınlık, daha özenli davranmanıza bir engel teşkil etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal açıdan aradığınız desteği kısa vadede bulamayacaksınız.. Kişisel isteklerinizin mutlaka yerine gelmesi için bu kadar kararlı olmamalısınız. Bu sizi biraz inatçı ve bencil gösteriyor. Bunu hak etmiyorsunuz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığı evimiz içinde sevgi ve şefkat duygusu, ılımlı davranışlar bizim için çok önemli. Çünkü huzurumuz buna bağlı. Ne kadar mutlu ve doyumlu isek, o denli başarılı olacağımızın farkındayız. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, bu uzun süre boyunca, dikkat edilecek husus, kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişi, özgür olmak arzumuz yükselir. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni sabırsızlık yaparken görmek zordur. Ama bugün acele ettiğin konular, pek hoşuna gitmeyecek şekilde sonuçlanabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Uzun zamandır gündeminizi meşgul eden konuları bitirebilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgür ve mutlu hissedeceksiniz. Böylece güzel duygularınız sizi güzelleştirecek ve bulunduğunuz ortamda çevrenizin dikkatini çekeceksiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. Biraz duyarlı ve alıngan davranmanız mümkün. Ancak, öğleden sonraki saatlerde bu hali üstünüzden atacak ve dostlarınızla birlikte olacaksınız. Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak ve dikkatinizi yükseltmenizi sağlayacak.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu bulunduğunuz yerden halletmek isteyeceksiniz. Uzak yolculuklarda bir an önce eve dönmek isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim sizi güçlü bir ortaklık sözleşmesi imzalatabilir. Yatırımsal kararlarınızda bankalarla ilişkilerinizi gözen geçirebilirsiniz. Bu dönemde kredi almak için harekete geçebilirsiniz. Miras, ortak paylaşımlarda beklediğiniz sonuç aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Bugün karşılaştığınız kişilerle aranızda kadersel bir bağ oluşabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>