Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli kuşkular duyabileceğiniz bir gündesiniz. Sebepsiz bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve bunları sevdiğiniz insana da yansıtacaksınız. Geçmişten kaynaklanacak bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Duygusal olarak kendinizi karamsar hissetmeniz ve içsel bazı çelişkiler yaşamanız sizi huzursuz edebilecektir. Duygularınızı kontrol etmek ve kararlarınızda mantıklı davranmaya çalışmak sizin için önemli olacaktır. Duygusal konularda yeni bir karar almanız doğru olmayacaktır.

İş yaşamınızda sorunlarınızın üzerine eğileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Kendinizi içinde bulunduğunuz ortama yabancı hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Maddi konularda ailenizi yada evinizi ilgilendiren konularda masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı küçük sorunlar yaşayabilrisiniz ve harcamalarınızda dikkatli olmalısınız.

Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bugün sorumluluklarınızı ihmal etmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı ve ilgili yaklaşımlarınız, size kendi tercihiniz olmayan misyonlar yükleyebiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. Sevindirici bir haberiniz var. Ama habersizsiniz. Haberin size ulaşması bazı engellerin kalkmasına bağlı.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Planlanmış işlerin yürürlüğe konacağı, sorumlulukla hareket edileceği bir gündeyiz. Bütçemizin dışına çıkmadan hareket etmek zorundayız. Bu bizim hoşumuza gitmese de, dikkat etmeliyiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bütçemize göre bir şeyleri halletmenin önüne geçiyor. Dikkatli, tedbirli olmamız, bütçemizi zorlamadan ihtiyaçlarımızı karşılamamız lazım. Bu kolay değil ancak bu saatte parasal konularda hesabımızı bilmemiz gerekiyor. Birilerini memnun edeyim derken, kendinizi güç duruma düşürmeyiniz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, aşka balıklama dalmaya, sorgulamadan, yargılamadan hatta hiç düşünmeden bir ilişkiye evet demenize yol açabilir. Yorulan beden, canlanmak isteyen ruh, aşka kapılarını öylesine hızla açar ki, o kapıdan giren kişinin aklına hiçbir şey gelmez. Ben demiyorum ki, aman girmeyin, sonuç olumsuz. Hayır, hevesinizi kıracak değilim. Ancak biraz temkinli olmanızı istiyorum sadece. Yenilikte bulunacağız diye, aceleyle kararlar vermeyelim. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm son zamanlarda finansal anlamda yeni çıkış yolları arayanların bir hayli düşünceli olduklarını gösteriyor. Çalıştığınızın karşılığını almak veya en azından güven içinde yaşamak gerektiğini düşünürsünüz. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapanlar için güzel bir gün. Bir süredir aklını karıştıran muhasebe işlerini çözüme kavuşturabilirsin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve hukuki sorunlarınıza destekler bulmak için yeni yöntemler denemek isteyebilişiniz. Bununla ilgili yaşça büyük kişilerden destekler almak adına önemli konuşmalar ve görüşmeler yapma talebinde bulunabilirsiniz. Aile ve maddi konularla ilgili durumlarda beklentileriniz ters tepebilir ve sizlere yeteri kadar anlayış göstermeyebilirler. Bu durumda hayal kırıklığına kapılmadan hareket etmeli ve ümitsizce kendinizi üzmemelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kişisel konularda daha hareketli ve girişkensiniz. Öğle sonrasında parasal konular üzerinde daha ciddi durabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünçevrenizdeki insanlara karşı içinizden yükselen isyan duygusunu hissedersiniz. Göreviniz dışında konularda sorumluluklar almanız istenebilir. Bu durum kendi işlerinizin aksamasına sebep olabileceği için oldukça öfkelenebilirsiniz. Konuşmalarınızda tavırlarınızda acelecilik ve atılganlık baskın gelecektir. Aceleci tavrınız kaza ve aksaklıklara devam edebilir dikkatli davranın ve içinizde yükselen isyan duygusunu bastırmaya çalışın. Kendinizi işinize odaklayın ve bu süreçte yaptığınız her şeyin mükafatını alacağınızdan emin olarak hareket edin. Bir anlık öfkeniz ciddi kayıplar yaşamanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda da sevdiğiniz insandan duyacağınız ruhunuzu okşayacak güzel sözler gününüzü aydınlatacaktır.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabah saatlerinde duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. İlişkileriniz yeni boyutlar kazanıyor.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda sevdiklerinize yardım etme isteği ön plana çıkacak. Onların istekleriyle sizinkiler örtüşecek.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceki fikirlerinizden vazgeçebilirsiniz. Yeni düşünceler içine girebilir, beklentilerinizi değiştirebilirsiniz. Son derece kararlı ve yapıcı bir tutum içine girecek, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Sürprizler olabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, kendiniz veya çevrenizle ilgilenemeyebilirsiniz. Yoğun temponuz içerisinde molalar vermeyi unutmayın; aksi halde fazlasıyla yorulacak, yetilerinizi tam anlamıyla kullanamayacaksınız.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 19" R
Ay
Balık
14° 26' 11"
Merkür
Koç
18° 38' 46"
Venüs
Boğa
05° 18' 43"
Mars
Koç
02° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 32"
Satürn
Balık
16° 52' 38"
Uranüs
Boğa
22° 32' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 17"
Lilith
Başak
23° 43' 34"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>