Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kırıcı davrandığınızın farkındasınız. Şimdi de onarma çabası içine girdiniz. Yerinizde başka biri olsaydı pişmanlık yaşamaz, döner arkasını giderdi diye düşünüyor, bu ilişkide haksızlığa uğradığınız çok yer görüyorsunuz.

İş yaşamınızda bir iki insan size karşı bilenmiş görünüyor. Üstlerine gidip en azından canınızı sıkmalarını önleyebilirsiniz, ama siz onlara gösterdiğiniz özel yakınlıkla önyargılardan arınmalarını sağlamaya çalışacaksınız.

Birikiminizi değerlendirmeniz için güzel bir yol önerilecek, ama siz cesaretsiz davranacaksınız. Denkleştirerek yaşıyor olmanız, ürkek davranıp bazı fırsatları kaçırmanıza neden oluyor.

Hiç sırası değil deyip reddedeceğiniz bir davetin sonrasında büyük pişmanlık yaşayıp saçınızı başınızı yolacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz bir haberle ilgili olarak bir çöküntü yaşamak istemiyorsanız, her ihtimale açık bir bekleyiş içinde olmalısınız. Yeni kurduğunuz bir dostluk sizi her gün biraz daha yanılmışlık hissi içine sokuyor. Bir süre daha şans tanıyıp sonunda bu ilişkiyi kesmeye çalışacaksınız. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olacak. Onunla eski bir defterin problemli sayfalarını açacaksınız.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız bir hayli aktif hale gelir. Tanışmalar bu tarihte daha yoğundur. Grup faaliyetleri, kültürel etkinliklerde bulunmak hoşunuza gider. Aktiviteler genelde yakın çevrenizle ve belli bir grup içinde daha yoğundur. Çok fazla yabancıyla temas yerine, bildiğimiz dostlarla temas etmeyi tercih ederiz. İnternet üzerindeki paylaşımlar da buna dahildir. Zorlayıcı olan hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, yeni bir projeye adım atılması yönünde destekleyicidir. Şu aralar işler biraz yoğunlaşabilir. Planlı olmak, organize hareket etmek gerekecek. Ancak sıkı çalışmanız halinde kolaylıkla bitirirsiniz. Eğitimdenhayatına kadar her alanda size destek olan bu görünüm, maddi-manevi anlamda güçlendiricidir. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, disiplinli çalışmak, sorumluluk üstlenmek ve çaba sarfederek bir yerlere gelmek zorunda olduğumuzu hatırlatır. Maddi konularda hırslandırıcıdır. Kişi güçlü olmak ve kendini kabul ettirmek istiyorsa mücadeleden kaçınmamalıdır. Her ne kadar özgür bir doğanız olsa da, bu görünüm ister istemez sizi kazanmak adına teşvik edicidir. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmak, irdelemek ve sorgulamak bugün önemli işlerin arasında ancak bu durum kafa karışıklığı yaratabilir.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir zamanlar yapmış olduğunuz iyiliklerin karşılığını alacağınız adaletli bir gün yaşayabilirsiniz. Geçmişte dostluk bağınızın kuvvetli olduğu bir kişiyle karşılaşmanız ve ondan yardım almanız mümkün.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişiminizin hızla aktığını fark edebilirsiniz. Beklenmeyen sürpriz haberler gündeminizi etkilemesi mümkün. Zihniniz hızlı çalışabilir. Farklı fikirler üretebilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekecektir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecek.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLİŞKİNİZİ bir adım öteye götürme planı içindesiniz. Yalnız olan Yaylar ise aşkı bulabilir. Bugün etrafınıza dikkatle bakın derim. İkili ilişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir gün.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bugün çok daha iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Fakat, yine de kafanızı karıştıran durumlar ortaya çıkabilir. Bunların üzerinde fazla durmayın. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandırmanız mümkün.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, sizi gündelik hayat akışınızda yüksek bir tempoya sokacak. Araba kazalarına, spor sakatlıklarına dikkat etmelisiniz. Kardeşle ilişkinizde gergin bir dönemden geçebilirsiniz. Arabanız arızalanabilir. Alım satım işlerinde dikkatli olmalısınız. Bilgisayarla ilgili bir kursa yazılabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızlahayatınızı karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. İşinize önem verdiğiniz kadar beraber olduğunuz kişiyi de düşünmelisiniz.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>