Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız. Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz.

. Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi çileden çıkartabiliyor. Buna alışkınlığınız, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli.

Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, anlamsız bir inattan kaynaklanıyor gibi. Çocukça, hoş bir gerginliği olan ama biraz da zedeleyici bir oyun bu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki sempatikliğiniz, içinizde henüz açığa çıkarmadığınız bir coşkunun varlığını çok belli ediyor. Sınırlamayı düşündüğünüz bazı ilişkileriniz, bunu başarabilmeniz halinde sizi epeyce rahatlatacak, üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Sevdiğiniz birinin ekonomik açmazları sizden destek bekliyor. Bunun için şartlarınızı fazlaca zorlamanız gerekebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:49 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. İlişkide ortaklaşa hareket etmek, paylaşımda bulunmak gayet faydalıdır. Kısa bir yürüyüş, dostlarla sohbet, farklı bir şeyler yapmak bize iyi gelecektir. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, hayatın bize sunacağı güzelliklere ulaşmak arzumuzdur. Her zorluğun mutlaka aşılacağına, mutluluğun bizi bulacağına inanmak isteriz. Parasal imkanlara kavuşmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamak isteriz. Bu görünüm, başkalarına destek olduğumuz gibi, bize de aynı şekilde yaklaşılmasını arzu ettiğimizi gösteriyor. Bu anlamda olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Bir yerlerden elimize para geçebilir. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlık etkisinde, seyahatlerimizi, görüşmeleri, fikirlerimizi planladığımız alanlarda hızlıca yapmak isteriz. Mars gerilediği için, önceden belirlenmiş randevularımız olabilir. Bir organizasyona katılmamız gerekebilir. Bunlarla ilgili bilet, evrak, belgelerin tekrar kontrolünü yapmakta yarar var. Hızlıca karar vermek, uygulamak zamanlama olarak yanlış olabilir. Eksik olan evraklarımızın tamamlanması için koşturabiliriz. Daha önce başvuru yaptıysak şimdi beklememiz söylenebilir. Tam zamanında bir şeyi yürürlüğe koymak zor olabilir. Ek bir zamana ihtiyaç duyabiliriz. Bunlar sizi üzmesin. Mutlaka bir sebebi vardır diyerek ele almamız hem stresten uzak tutar sizi hem de daha sonra hızlı bir şekilde ilerlemenizi sağlar. Saat 17:55 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları aşmak için doğru gün. Sorumluluklarının bilincinde hareket edeceksin. İş hayalinle ilgili haber alabilirsin.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ve eşinizle aranızda maddi sorunlar baş gösterebilir. Siz eskiden gelen sorunları düzenleme yoluna giderken karşı tarafın bencilce tutumları ile karşılaşabilir ve bu noktada geri çekilmek zorunda hissedebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızın gidişatını gözden geçirebilir, eksik olduğuna inandığınız yönlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Merak duyduğunuz konulara yenilikçi bir şekilde yaklaşmak istemeniz mümkündür. Kendinizi geliştirmek için yeni şeyler öğrenmek istersiniz. Cesaret edemediğiniz konuların üzerine gidebilirsiniz. Cesaret gerektiren sporlara başlayabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgili yapmanız gereken fazlacave uğraş olabilir. Kendinizi ait olduğunuz yerde ve yuvanızda daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal yönünüz daha çok ortaya çıkabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda keyifli ve üşengeç yanlarınız ön planda olacak. Çabuk hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Para kazanımlarınızı artırmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla ilgili piyasa araştırmaları yapmak yeni pazarları keşfetmek tam size göre!Özel hayatınızdaki insanlar fikirleriyle gelecek planlarınızı besleyebilirler. Bu konuda mücadele etmeden önce iç sesinize kulak verin. Bugün ortaklık ve yeni projelerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 35" R
Ay
Balık
20° 58' 51"
Merkür
Koç
18° 55' 56"
Venüs
Boğa
05° 52' 05"
Mars
Koç
02° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 53"
Satürn
Balık
16° 54' 55"
Uranüs
Boğa
22° 34' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 47"
Lilith
Başak
23° 46' 34"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>