Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandıralanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 00:29 itibariyle olumlu Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atacağız. Bu enerji hem çevre ilişkilerinde hem de aşkta destekleyicidir. Planlarınız istediğiniz şekilde yürür ve gelişir. Dostlarınızdan, yakınlarınızdan destek görürsünüz. Yolculuklar, dostlarla, sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz şekilde organize olabilirsiniz. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, çevremizle, sevdiklerimizle iletişimin önemini vurguluyor. Böylece birbirimizle anlaşabilmek kolaylaşır. Acil karar vermeyelim. Bizim için en uygunu nedir onu tespit edelim. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, aileniz, eviniz, geleceğiniz konusunda tedirginlik duymanıza, kendinizi güvencesiz hissetmenize ve her şeyi fazlasıyla hassasiyet içinde ele almanıza neden olabilir. Fakat diğer taraftan öylesine istekli ve öylesine cesur davranırsınız ki, size göre halledilmeyecek hiçbir şey yoktur. Bu iki farklı dürtü gün boyu sizi yorabilir. Yapılması gereken, güven duygunuzu yitirmeden ancak akıllıca hareket ederek durumunuzu gözden geçirmektir. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, size kuvvet verir, güç aşılar. Ancak maddi konulardaki harcamalara da dikkat etmeniz yerinde olur. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ulaşmak isteyip ulaşamadığın insanlarla iletişim kurabilirsin. Kendinle ilgili değişiklikler yapman söz konusu.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir yaşam biçimi oluşturmak ve bunun için partnerinizle konuşma yapmak isteyeceksiniz. Şimdiki düzen içerisinde bazı sıkıntıların bulunması ve gelecekle ilgili hayallerinizin hâlâ gerçekleşmemiş olması güdüsüyle harekete geçme isteğiniz partneriniz tarafından destekle karşılanacaktır.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar ve şanslar söz konusu. Gün içindeki akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Hedeflerinize ulaşmak için yeni kaynaklar arayabilir, planlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirmek istemeniz mümkün olur. Arkadaşlarınızla paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsallık... Mantıklı olan her şeye saygı gösterip boyun eğebiliyorsunuz. Kendinizi disipline etmeyi başarabiliyorsunuz. Özellikle sosyal çevrenizin aradığı ilk kişisiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve sanatsal yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Tutkularınızı ve coşkularınızı öne çıkarabilirsiniz. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırabilir, zevkli uğraşlar edinebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda keyifli ve üşengeç yanlarınız ön planda olacak. Çabuk hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Para kazanımlarınızı artırmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluklarla hayattan keyif almak arasında ikilem yaşayabilirsiniz. Boğaz hassasiyetine özen gösterin. Bazı insanların düşüncesiz konuşmaları sizi incitebilir. Özgür ruhunuz sevdiğiniz bir doğa gezintisiyle olumlu bakış açısını kolayca yakalar. İyimserliği elden bırakmayın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 54" R
Ay
Yay
23° 51' 10"
Merkür
Koç
16° 12' 59"
Venüs
Koç
28° 05' 27"
Mars
Balık
27° 54' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 27"
Satürn
Balık
16° 21' 52"
Uranüs
Boğa
22° 12' 46"
Neptün
Balık
28° 50' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 30"
Lilith
Başak
23° 04' 33"
True Node
Koç
15° 27' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>