Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın sizi araması, size hoş sürprizler hazırlaması ile duygusal bir coşkunluk yaşayacaksınız. Aranızda oluşan bu sıcak ilişkinin akşama kadar tadını çıkaracaksınız

İş ortamda çalışma koşullarınızı düzeltmeye çalışacaksınız. Sizi sıkıntıya sokan bazı konuları başkalarına devretmeyi düşüneceksiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleşmesi şu sıralar mümkün görünmüyor.

Bugün yaptığınız yatırımlarla ilgili olumsuz haberler alabilir ve moral bozukluğu yaşayabilirsiniz. Özellikle bir yakınınıza verdiğiniz borcu tahsil edememek sizi çok sinirlendirecek.

Gereksiz bazı şeyleri kafanıza takmanız nedeniyle oluşan bazı sinirsel durumlarınız için önlem almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanları şaşırtmaya devam ediyorsunuz. Her gün geleceğinizle ilgili çeşitli fikirler üretmenizden dolayı yakınlarınız size karşı güvensiz duygular içindeler. İstikrarlı davranmanız gereken yaşa ve olgunluğa geldiniz. İş yaşamında zihinsel enerjiniz, yaratıcı gücünüzle başarılı oluyorsunuz ama tatminsizlik içindesiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaş çevreniz var ama yine de kararsızlık gösteriyorsunuz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar günümüz, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Sorunlarımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Sevdiğiniz dostlarımızla bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek bizi rahatlatabilir. Saat 12:21-15:15 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda hesabımızı bilerek, hareket etmeye çalışmak tabii ki faydalıdır. Bazı gecikmeler olabilir. Saat 15:15 Ay, Kova burcunda seyrine başladığında, etrafınızla iletişim bulunabilir, dostlarınızla irtibata geçebilir, kendinizi gayet rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz güçlenir ve uygulamaya dönük faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Doğal liderlik özellikleriniz ve girişim kabiliyetiniz ön plana çıkar. Yakınlarınızla olan iletişimde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar hoş değişiklikler olacağı gibi harekete geçiren aktif sosyal faaliyetlerin de işaretçisidir. Haberleşme, görüşme, arkadaşlarınızla bir araya gelme, bir etkinlik düzenleme veya etkinliğe katılma, internet üzerinden bilgi akışı, yeni tanışmalar bir hayli etikli olabilir. Huzurlu ve gönlünüzce dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

6 Ağustos 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik bir kişiden alacağın telefon ya da yaşayacağın karşılaşma, günü senin için daha cazip kılabilir.

6 Ağustos 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi yumuşak bir geçişle bırakmanız yenin doğabilmesine fırsat vermektir. Daha sağduyulu olarak geçmiş hesaplaşmalardan uzaklaşmanızda fayda var.

6 Ağustos 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde yakın çevrenizde hızlılık ve hareketlilik var. Görüşmelerde ve anlaşmalarda bazı değişikliklere gidebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgi duyduğunuz birinin bir ilişkisi olması sizi hırslandıracak. Sakın kendi mutluluğunuzu bir başkasının üzüntüsü üzerine kurmayın size yakışmaz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde biraz daha sabırlı olmak özellikle maddi boyutu olan önemli girişimlerden kaçınmak gerekebilir. Öğleden sonra daha rahat koşullar içinde olabilirsiniz.

6 Ağustos 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli olacak. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

6 Ağustos 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Ağustos 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>