Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda beklentileriniz dışında gelişmelerin yaşanacağı bir gün. Bugün alacağınız bazı iyi haberler moralinizi yerine getirecek. Bugün hoşlandığınız insanı biraz daha tanıma fırsatı bulabileceksiniz.

Şu sıralar kendi kendinize her şeyin yolunda olduğunu söyleseniz de,arkadaşlarınız canınızı sıkan bir şey olduğunu düşünmekten kendilerini alamıyorlar. Mutluluklarınızı onlarla da paylaşmaktan çekinmeyin; bazıları üstlerine alınmaya başlayacak yoksa.

Bugün maddi konulara bir takım hatalar yapabilirsiniz. Fikrine güvendiğiniz bazı kimselerden yatırım konularında bilgi almıştınız. Bugün bu bilgilerden faydalanarak bazı kararlar alabilirsiniz.

Kendinizle ilgili kafanıza takmamanız gereken bazı şeyleri çok fazla önemsiyorsunuz. Bu şekilde sadece kendinize zarar verirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok gergin ve sabırsız olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu yüzden kontrolsüz davranışlarda bulunabilirsiniz. Öfkenizi bu kadar çok dışa vurmadan önce kendinizi sorgulamalısınız. Düştüğünüz bu durumda en büyük suçun kendinizde olduğunu görmelisiniz. Bu aralar ebeveynleriniz ziyaretinize gelebilir ve birlikte bir çözüm arayışı içine girebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iki hafta sonraki Güneş Tutulması öncesi, bilgilenmek, araştırmak, bağlantılar kurmak, temasa geçmek, yolculuk, eğitim,girişimlerimizle alakalıdır. Ancak bunların dikkatle takibi şarttır. Gecikme veya ertelemeler olabilir. Biraz uğraştırabilir sizi. Bir işin araştırılması, bir yakınınızın işlerinin takibi, bir yere yerleşmek gibi konular gündeminizde yer alabilir. Uyum sağlamakta zorluk yaşanabilir. Yolculuklarda güvenli araçları tercih edelim. Vize ve pasaport işlemleri uzayabilir. Planlarımızda değişiklik olabilir. Kredi ve borçlanmalara dikkat. Kimseye kefil olmayınız. Birdüşünüyorsak, bunun yarar-zarar hesabını iyi yapalım. Kardeşimizle alakalı bir meselede destek olmamız gerekebilir veya bizim yardıma ihtiyacımız olabilir. Kesin ve net bir haber gelmeden, bir işe olmuş gözüyle bakmayalım. Etraflıca öğrenelim. Hayalci davranmayalım. Bir şeyi anlamadan, dinlemeden karşımızdaki kişiyi suçlamayalım. Mars-Aslan burcunda ilerliyor. Hemen harekete geçmek, işlerimizi yürürlüğe koymak istiyoruz. Ancak zamanlamada sabırlı olalım. Çevre sorunlarına duyarlı olabiliriz. İnsani projeler, gruplar, ekipler içinde yer alabiliriz. Bu tutulmada evraklara, belgelere dikkat edelim. Maddeleri iyice gözden geçirelim. Bir anda kararlar vermeyelim. Oldubittiye getirmeyelim. Mars, bu tutulmada karşıtlık yapıyor. Kendinize göre bir karar verirken, şartlara duruma bakmak, gerçekçi olmak, üzerinde düşünmek yararlı olur. Özellikle aileyi, yakınlarınızı ilgilendiren konularda tartışmalardan kaçınınız. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın desteği planlı olmanı sağlıyor. Ayrıca fiziksel potansiyeli ortaya koyuyorsun. Sabrın bu dönem iç dünyana iyi gelecek.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili gergin bazı konular gündeminizde olabilir. Ailevi konular ile kariyerinizdeki yoğunluk arasında denge bulmak isterken kararsızlık yaşayabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizde büyüme kaydedebilirsiniz. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rahat tavırlarınız karşınızdakilenin isyanıyla buluşabilir. Nasıl olsa yetiştiririm diye ağırdan aldığınız işler beklenmedik yönlere kayabilir. Zaman konusunda temkinli olun.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulmada iletişimsel konularda hızlı ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarından birinde çalışıyorsanız hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihninizdeki en orijinal ve uçuk kaçık fikirleri kaleme almalısınız. Blogunuzdaki paylaşımları herkes merakla takip eder. Sosyal medyada farkı yakalarsınız. Yeni yerler görmek, farklı kişilerle görüşmek ve iletişimde olmak merak duygunuza tercümanlık eder. Uluslararası online eğitimlere dahil olmak için harika bir gün.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 55' 19" R
Ay
Koç
16° 05' 54" R
Merkür
Koç
20° 08' 10"
Venüs
Boğa
07° 58' 50"
Mars
Koç
04° 05' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 02"
Satürn
Balık
17° 03' 26"
Uranüs
Boğa
22° 40' 22"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 27"
Lilith
Başak
23° 57' 58"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>